Šport
815 ogledov

Šokantno: slavni DJ maraton pretekel močno zadet!

DJ Diplo LA maraton Facebook DJ Diplo na maratonu v Los Angelesu.
Otroci, ne poskušajte tega doma!

Pred nekaj dnevi se je v Los Angelesu odvil tradicionalni maraton. V ženski konkurenci je slavila Kenijka Stacey Chepkemboi Ndiwa, med moškimi Etiopijec Jemal Yimer.

Na tek po ulicah kalifornijske metropole se je odpravilo veliko rekreativnih tekačev, med njimi je bil priljubljeni glasbenik DJ Diplo. Slednji se je na maraton podal, da bi porušil rekord Oprah Winfrey

Ameriška voditeljica pogovornih oddaj je leta 1994 na Marine Corps Marathonu v Arlingtonu razdaljo pretekla v štirih urah in 29 minutah. DJ Diplo jo je zlahka premagal, saj je s tekom opravil v manj kot štirih urah.

44-letni glasbenik je po maratonu šokiral z razkritjem, da je tekel s pomočjo prepovedanih substanc. In to ne s kakšnim preparatom, s katerim si pomagajo dopinški prekrškarji, ampak je uporabil LSD.

V posnetku je razkril, da si je dan pred maratonom v vodo zmešal omenjeno snov. "Mislim, da potrebuješ približno štiri kapljice LSD. Morda pet," je dejal, ko je v plastenko kapljal drogo.

LSD je halucinogena droga, ki lahko povzroči zmanjšano dojemanje realnosti, impulzivno obnašanje, hiter srčni utrip, drgetanje in druge simptome.

Sodeloval s svetovno smetano

DJ Diplo, s pravim imenom Thomas Wesley Pentz, je že vrsto let priznan ameriški DJ in producent. Skupaj s Sio in Labirinthom tvori trio, ki nastopa pod psevdonimom LSD. Skupaj s Skrillexom tvori duet Jack Ü, z Markom Ronsonom pa Silk City.

V svoji glasbeni karieri je Diplo sodeloval z izvajalci kot so Gwen Stefani, Die Antwoord, Britney Spears, Madonna, Shakira, Beyoncé, Ellie Goulding, No Doubt, Justin Bieber, Usher, Snoop Dogg, Trippie Redd, Chris Brown, CL, G-Dragon, Bad Bunny, Kali Uchis, Joji, in Poppy.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice