Šport > Zimske olimpijske igre 2018
5435 ogledov

"Zelo sem razočarana, toda ne nad sabo"

katja višnar Stanko Gruden/STA Višnarjevo je na cedilu pustila oprema.
Slovenska smučarska tekačica je po četrtfinalnem nastopu težko krotila svoja čustva.

Olimpijske igre v Pyeongchangu (2018) so bile eden od glavnih razlogov, da se je slovenska smučarska tekačica Katja Višnar po rojstvu sina Ludviga vrnila na sneg in nadaljevala kariero profesionalne športnice.

Toda Višnarjevi se olimpijski nastop na sprinterski tekmi v klasični tehniki ni izšel po pričakovanjih.

Po odlični predstavi v kvalifikacijah (5. mesto), kjer je potihoma napovedala, da bi se lahko vmešala v boj za odličja, je obstala v četrtfinalu in osvojila končno 16. mesto.

Katja Višnar OI 2018 Sprint Šport Diši po medalji! Višnarjeva dvignila apetite.

Začetek četrtfinalnega teka je bil zelo obetaven, zataknilo pa se je na strmini, kjer bi morala Višnarjeva pridobiti. Vtise je po tekmi strnila v pogovoru za RTV Slovenijo.

vesna fabjan Trener odgovarja Šport Fabjanova besna in razočarana, odnosi napeti

"Tam, kjer sem mislila, da bom najmočnejša, sem bila najslabša. Presenetilo me je, da nisem imela oprijema. Občutno premalo. Premalo smo preizkusili smuči. Ne vem. Nad tem sem zelo razočarana. Nad sabo nisem," je s tresočim glasom in očitnim cmokom v grlu dejala 33-letnica.

"Težko je govoriti, kaj bi lahko bilo. Smuči so me razočarale, še posebej na klancu, kjer sem bila na treningu zelo močna. Ni mi šlo ravno tam, kjer bi mi moralo iti. To je to," je dodala Višnarjeva.

anamarija lampič Sprint (Ž) Šport Slovenki zmanjkala pika na i
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice