Magazin > Film & Glasba & TV
5244 ogledov

Poroka na 1. pogled: Nevesta na dan poroke točila solze žalosti

Poroka na prvi pogled Planet TV
Najbolj jo je skrbelo to ...

V sinočnji oddaji šova Ljubezen na prvi pogled sta se pred matičarjem v zakon združila 37-letna Anita in 41-letni Damir. A Anita je bila na poročno jutro v velikem stresu. Prvič se je za toliko časa ločila od svojega pasjega ljubljenčka in ga za en teden zaupala v varstvo prijatelju, zato jo je bolj kot poroka skrbelo za pasjega prijatelja.

Kljub zadržanosti in dejstvu, da Damir ni bil simpatija na prvi pogled, pa mu je Anitino srce uspelo otopliti s smislom za humor in sproščenostjo. Damir je bil zelo všeč tudi Anitnima sestrama, njegov prijatelj pa je takoj opazil, da mu je nevesta všeč že na prvi pogled. In še to, oba sta velika ljubitelja psov, Damir ima svojega že 17 let.

A kljub temu da je bila svatba sproščena in zabavna, Damir pa kavalir, Anita ostaja previdna, zato sta se dogovorila, da prve poročne noči ne bosta preživela v isti postelji. 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice