Magazin > Horoskop in Numerologija
10984 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 25. novembra

horoskop Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN
 

Splošno: 
Zdi se vam, da bi v navezi z nekom dosegli veliko več, kot če delata vsak po svoje. Če sta si blizu in imata podobna mnenja, potem lahko osvojita svet! Uporabite svojo energijo za doseganje visokih ciljev, osvajanje novih veščin in zgradite si trdne temelje za vse tiste trenutke v prihodnosti, ki ne bodo tako ugodni.
 

Ljubezen: 
Tisto, kar si trenutno želite, je prijetno druženje in posvečanje ljubljeni osebi. Vajin odnos je prijateljski, harmoničen in poln sodelovanja. Partnerske in družinske vezi so trdne in medsebojno se podpirate in spoštujete. Privoščite si nekaj zabave in vsaj za to popoldne odmislite službo in skrbi.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno: 

Potrebovali boste neodvisnost, svobodo in posvetili se boste novim projektom. Možno je tudi novo poslovno razmerje ali pa investicija, ki bo nekoliko tvegana. Vsekakor boste začutili velik zagon in naval nove energije. Hoteli jo boste izkoristiti za spremembe. Vse, kar ste do sedaj počeli, je premajhen izziv za prihodnost. Zvezde vam bodo naklonjene.

Ljubezen: 
Na začetku boste zelo zagnani za določeno stvar, trenutek kasneje pa boste močno v dvomih. Naredili boste korak naprej in potem dva koraka nazaj. S takim tempom bo nekoliko težko priti do želenega cilja. Morali se boste potruditi in premagati same sebe, če boste hoteli izkoristiti dokaj pozitivno energijo, ki vas bo obkrožala.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Trenutek je, da razmislite, se prilagodite in spremenite smer, v katero greste. Nimate veliko časa, zato razmišljajte o dolgoročnih ciljih in stavite na varnost. Držite se preverjenih stvari in ne spreminjajte tistega, kar je do sedaj bilo dobičkonosna kombinacija. Vsekakor bodite optimistični in pričakujte ugoden razplet. 

Ljubezen: 
Nekoga boste spomnili na zadevo, ki je dolgo ležala skrita vsem očeh ali pa je bila z namenom pozabljena in odrinjena stran. Vsekakor se boste v čustvih hoteli posvetiti stvarem, ki so ostale nerazčiščene. To bo lahko pripeljalo do neizogibnih prepirov in razprav. Sami pa boste končno na jasnem. Čeprav utegne resnica še kako boleti, vam bo po eni strani tudi odleglo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK

Splošno: 

Samozavestni boste, če boste dobili podporo prijateljev, družine in okolice. Zato izkoristite ta čas in se posvetite urejanju domačega okolja ter reševanju nekaterih sporov. Sproščeni boste in ne bo vam težko povedati, kar vam leži na srcu. Počeli boste tudi tiste stvari, za katere do sedaj niste imeli dovolj poguma. 

Ljubezen: 
Ne bodite preveč kritični do partnerja in tistih, ki so vam zelo blizu. Če hočete obdržati mir in harmonijo, boste morali svoje misli usmeriti na delo in se tako obvarovati pred možnimi izbruhi ter prehitro izrečenimi besedami, ki bi pripeljale samo do konfliktov. Posvetite se telovadbi ali pa preberite knjigo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Bolj vas bo zanimal končni izid in ne boste se hoteli toliko ukvarjati z malenkostmi. Posvetite se izobraževanju ali pa izpopolnjevanju nekaterih že obstoječih veščin. Vsekakor boste imeli željo po usposabljanju in po intelektualni rasti. Vse, kar utegne širiti vaša trenutna obzorja, se vam bo zdelo zanimivo.
 

Ljubezen: 
Povedali boste vse tisto, kar si boste mislili in nekoliko boste hitrega jezika, kar utegne neugodno vplivati na razmerje in bo pripeljalo do marsikaterega spora. Ne boste preveč razmišljali o izgovorjenih besedah, kar ne bo ravno pametno. Določeni prepiri, ki jih boste danes z lahkoto sprožili, bodo potrebovali veliko časa za razrešitev. Pazite, kaj boste govorili.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
 
Preden boste rekli »ja« in pristali na nekaj, kar bi vas lahko oviralo pri reševanju trenutnih zadev, dobro razmislite in postavite prioritetne stvari na prvo mesto. Morate se zavedati tega, kako pomembno je izpolniti zadane obljube. Zna se zgoditi, da boste v prihodnosti tudi sami potrebovali marsikatero uslugo.

Ljubezen: 
Preveč podpore lahko določeni osebi tudi škodi in ne bi bilo slabo, če bi kdaj pa kdaj bila deležna tudi kakšne utemeljene kritike na svoj račun, pa čeprav vam veliko pomeni. Pazljivi bodite, kako ji boste določene stvari sporočili, ker se zna zgoditi, da bosta vaša pretirana iskrenost in želja po odkritosti ta trenutek za partnerja preveč zahtevni. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 

Načrti, ki jih imate trenutno v glavi, so veliki in za njihovo uresničenje boste potrebovali veliko energije. Poskušajte delati v skladu s svojimi močmi in se izognite pretiravanju ter preobremenjevanju. Vsak odvečni napor vas utegne pripeljati do izčrpanosti in posledice, ki bi jih nato zaradi tega občutili, bi lahko bile velike.

Ljubezen: 
Na vidiku je že novo prijateljstvo ali pa nova ljubezenska avantura. Hoteli boste biti popolni in zdelo se vam bo, da morate dobiti vse in to takoj. Nikar ne hitite preveč in verjemite, da se vam bodo vse vezi, ki jih boste danes na novo spletli, še kako obrestovale. Le počasi napredujte in uživajte v novi priložnosti.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno: 

Z lahkoto se boste vključili v razpravljanje, toda pazite, da bodo teme razprave različna stališča in ne osebe. Vaš instinkt in prehitre reakcije potrebujejo omejitve, zato vedno dobro premislite, preden karkoli naredite in ne poskušajte stvari reševati intuitivno. Bodite potrpežljivi in drugi vam bodo pokazali, katere karte so zmagovalne.
 

Ljubezen: 
Ne morete pobegniti od romantike, ljubezni in nežnih čustev. Kar naprej boste dobre volje v družbi svojega partnerja in prijateljev, prizadevali si boste, da bi se tudi oni počutili tako dobro kot vi. Ne bo vam težko priti do zastavljenih ciljev in želja, ker se še kako dobro zavedate, da lepa beseda odpre marsikatera vrata.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Večji del dneva se boste posvečali reševanju nekaterih finančnih zadev in zdelo se vam bo, da ne vidite ne konca ne kraja. Vse skupaj vam bo vzelo ogromno energije. Bodite potrpežljivi. Konec dneva bo prinesel ugoden razplet in tudi težko pričakovano olajšanje. Ne pozabite na vse prijatelje in jih tudi pokličite, če jih že dolgo niste.

Ljubezen: 
Zavedate se tega, da ste na temeljih za vašo prihodnost in razmerje trdo delali, zato imate odlično osnovo za uspeh. Samo zaradi trdne osnove boste lahko uživali v prihodnosti in se posvetili nadgrajevanju. Dnevi, ki so pred vami, bodo polni harmonije in obojestranskega razumevanja. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
 

Splošno: 
Nekoliko bolj se boste posvečali družini in družinskem življenju ter reševali vse nerazrešene zadeve iz preteklosti. Pospravljanje in urejanje tako stvari kot misli vam bo dobro delo in bo prineslo potešitev. Nekaj časa boste posvetili tudi samo sebi in to, da si ga boste lahko vzeli, vam bo veliko pomenilo. Družina vas vsekakor podpira.
 

Ljubezen: 
V ljubezni se boste posvetili analiziranju in poskušali boste ločiti zrnje od plevela. V ospredje boste postavili vse tisto, kar se vam zdi pomembno in od partnerja boste pričakovali odkritost ter pripravljenost na reorganizacijo. Vse tisto, kar se vam bo zdelo sporno, boste poskušali razrešiti s pogovorom. Pričakujte ugoden razplet.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Posvetili se boste sebi. Delajte na osebni rasti in dobrem počutju. Mogoče ne boste ravno takoj začutili vseh pozitivnih učinkov prizadevanj, toda bodite potrpežljivi in počakajte še malo. To, da okolica ne bo takoj opazila in nagradila vseh pozitivnih sprememb, sploh ne bo ključnega pomena. Mislite na prihodnost in si postavljajte dolgoročne cilje.

Ljubezen: 
Hrepenite po tistem idealnem ljubezenskem trenutku, toda zavedati se morate, da se samo od sebe ne bo nič zgodilo. Nič ne boste dosegli, če boste sedeli doma pred televizijo. Morali se boste potruditi in sami najti pot do osebe, po kateri tako hrepenite. Če je to vaš partner, s katerim sta se odtujila, je danes pravi dan, da naredite kaj za ponovno zbližanje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI

Splošno: 

Deloma želite prekiniti stike z nekom, toda nikakor ne najdete pravega trenutka. Bolje se boste počutili, če boste odpustili in pozabili. Če že morate preživljati čas z določeno osebo, se potrudite tudi v njem kar se da uživati. Prišel bo čas, ko boste lahko z dostojanstvom naredili tisto, kar si želite.

Ljubezen: 
Nekoliko bolj boste čustveni, predvsem do tistih, ki so vam zelo blizu ali s katerimi ste na kakršenkoli način bili povezani v preteklosti. Dejanja bodo bolj intuitivna in čustvena. Čustva bodo močno v ospredju na vseh področjih vašega življenja. Danes se nekoliko bolj posvetite mlajšim članom vaše družine. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice