Magazin > Horoskop in Numerologija
3413 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 4. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Plutonom prinaša borbenost v notranjosti in silovite reakcije, kjerkoli se boste pojavili.

Preseneti vas lahko tudi občutljivost ega, ki bo zavirala harmonijo v odnosih, tako doma, kot tudi na poslovnem področju. Aktivno strmenje k cilju lahko za trenutek zamegli misli in vas pahne v zmedeno fazo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če se boste izmikali delu in obveznostim, slej kot prej prihaja občutek, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki, ki jih ne znate razumeti.

BIK
Z energijo lune v kozorogu boste v jutranjih urah nemirni, razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Osredotočite se na bistvo in ne pričakujte, da vas bodo vsi razumeli.

DVOJČKA 
Dobili boste priložnost, da se izkažete s svojim kreativnim pristopom. Čeprav boste morali sodelovati z nekom drugim, se bo vse skupaj odvijalo v prijetnih in spontanih energijah.

RAK
Nikar ne bodite preveč zaverovani vase. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, ki vas postavlja na zadnje mesto. Prilagajanje bo tokrat praktično neizvedljivo.

LEV 
Uporabite spretno svoje sposobnosti pri delu, ki od vas zahteva poglobitev. Vezani levi, ostanite mirni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ljubljena oseba ne vrača čustev v enaki meri.

DEVICA
Razveselili se boste številnih priložnosti. Jasno in odločno proučite in udejanjite vse kar se bo pojavilo. Prihaja tudi povečano zanimanje za zdravje, počutje ter ustrezno prehrano.

TEHTNICA 
Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj ste prišli do spoznanja, da bo počasi potrebno narediti korenite spremembe, ki vas na vseh področjih vodijo k notranjemu zadovoljstvu.

ŠKORPIJON
Ves čas boste s prehodom lune iz hladne v spontano energijo bezljali sem in tja. Prihaja  občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega, lažje bo če se boste ustavili pri pravih stvareh.

STRELEC
Upornost bo igrala pomembno vlogo v medsebojnih odnosih. Če boste uporabili pravo taktiko, vas bodo razumeli ter sprejeli na ustrezen način, takšen ki vam bo zelo všeč.

KOZOROG
Zaustavite se, saj bo vse kar je pomembno odvisno od vas. Pomembno bo tudi, kako boste odreagirali in s kom se boste povezali. Največ sreče v ljubezni boste imeli samski kozorogi.

VODNAR
Na poslovnem področju vas lahko zjutraj reši energija kozoroga, ki prinaša vztrajnost. Z vsem skupaj se boste morali soočiti in poprijeti tudi za tisto delo, ki vam ni najbolj pisano na kožo.

RIBI
Veseli boste, saj vam bodo končno prisluhnili in svetovali. Čeprav navadno rešite vse sami, bo tokrat pogled nekoga drugega v smeri iskanja rešitev še kako dobrodošel.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice