Magazin > Horoskop in Numerologija
1182 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27. 4. do 3. 5. 2020

Pomlad
Maske padajo. Konec zanikanja!

Lekcije 18. tedna: 
Vsak odnos nosi s seboj določeno vlogo, kateri pripada določen vzorec obnašanja in vrednost. Za mamo ali za prodajalko vijolic veljajo različna merila, kajne? Zdaj ne bomo diskutirali ali je to pravično ali ne, temveč v katerih vlogah vi sebe več ne čutite. Vaše vloge so vaša odgovornost. Marsikatera maska pa bo v tem času odpadla…


Vsak izmed nas igra več vlog v življenju. Tako kot tudi mi sami, se tudi le-te spreminjajo – če nič drugega, že samo s starostjo in (upam) zrelostjo, naši odzivi, vrednote in tako naprej zorijo.

Prejšnji teden je verjetno prinesel vsaj eno streznitev. V tem času bi lahko izvedeli nekaj presenetljivega, tudi o sebi. Vsi se bomo letos soočali s tistimi deli sebe, katerih sicer ne zaznavamo, ali celo (zmotno) menimo, da jih nimamo. Ne bojte se tega. Morda pa boste ugotovili, da ste suvereni, sposobni in močni.

Pustite se presenetiti, kajti … zagotovo vas čaka vsaj ena nepričakovana prigoda! 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj so vaše močne plati?
Kaj so vaše šibkosti?
Kaj je vaša največja laž? 

UGODEN ČAS ZA
Reorganizacijo življenja
Spustitev pričakovanj
Vas!
 
Število življenjske poti 1 
Ste zvezda svojega življenja. Če ste se kakorkoli ujeli v stransko vlogo, naj se to zdaj konča. Zaslužite si oskarja, ne pa 'čakanja'.


Število življenjske poti 2
Dovolite, da vas nekdo v vaši bližini razvaja. Ne pozabite biti še posebno nežni do sebe. Bodite vse, kar si še niste drznili biti.


Število življenjske poti 3 
Uporabite svojo največjo moč: optimizem! V tem času nenadnih preobratov bo sposobnost pozitivne reakcije zelo dragocena.   


Število življenjske poti 4
Če potrebujete okrepitev, se povežite z zemljo. Hodite bosi, zakopljite stopala v zemljo, jejte korenje, krompir in počivajte.


Število življenjske poti 5 
Drzno pokukajte preko vseh izzivov in zaupajte, da boste vi tisti, ki bo prijahal/a na zmagovalnem konju na cilj. Zaupajte vase!


Število življenjske poti 6
Srčna oseba ste in zdaj je čas, da se srčnost v vašem življenju razkrije – in tudi, kjer je v resnici ni. Le tako v resnici zaključite, kajne?


Število življenjske poti 7
Notranji mir izvira z poznavanja sebe, to pa izvira iz nenehnega raziskovanja sebe. Točno to počnite v tem tednu. Raziščite sebe.


Število življenjske poti 8 
Energija vam je pisana na kožo, zato ne posedajte. Prehod v maj bo intenziven. Opazujte darove življenja. Zajemajte z banjo (ne žlico).


Število življenjske poti 9
Vse v Življenju je za nekaj prav. Tudi izdaje. Tudi vaše napake. Tudi bolečina. Zakaj ste vi na svetu? Kaj je vaš 'prav'? Ljubite vsak dan. 


 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice