Magazin > Horoskop in Numerologija
1490 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 30. 4. do 6. 5. 2018

števila, številke, numerologija Shutterstock
Spremenite sebe, da bi spremenili svet.

Korakamo v novi energiji, jo občutite – ali se zdi, da vas preteklost vleče k tlom? Ob prehodu v bolj dinamičen mesec maj bomo nihali med občutki neomejenosti in svobode, ki obljubljajo nove razburljive reči ter  občutkom ujetosti in začaranega kroga, ko se bosta lahko pojavila strah in dvom. Razočaranja in izgube iz preteklosti imajo lahko podoben učinek kot kamen okoli vratu. Nenavadni dogodki tega tedna nam bodo pomagali razumeti, da imamo dve roki (um in srce), s katerimi lahko razvežemo ta vozel in se osvobodimo.

Lekcije 18. tedna: 
Mnogokrat pozabimo, da smo pomemben del celote. Zavedajte se svoje veličine in vloge v veliki sliki Življenja. Tudi kadar nič ne počnemo, delujemo. Oddajamo in sprejemamo energijo – še v spanju, kaj šele v budnem stanju. Negujte sebe, čistite svojo avro, misli, energijo in dvigujte sebe kot osebo. Pomemben del celote ste. 

Zato sledite sebi. A ne kar ''na blef''. Sprašujte se globoka vprašanja in opazujte svoje reakcije ob dogodkih, ki vam gredo na živce. Po čem ali kom hrepenite, ko ste žalostni, utrujeni, naveličani… kaj bi najraje storili, ko ste jezni? Kdaj ste se resnično počutili pomirjene ter notranje mirni? Nato pa poiščite kaj spodbuja slabe občutke in kaj krepi dobre. 

Vaša sreča je vaša odgovornost. Najprej pa je potrebno vedeti kaj vas osrečuje. Zdaj je čas, da ločite seme od plevela. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa ste si želeli kot otrok?
Kakšen človek bi si želeli biti?
Kakšna oseba dejansko ste? 
Kaj bi dejali, da obžalujete?

 UGODEN ČAS ZA:
-    zaključek odnosa, ki vas črpa
-    prenehanje slabih navad (kajenje, lenoba, neprimerna prehrana…)
-    opuščanje mehanizmov strahu in manipulacije

Število življenjske poti 1
Obeta se vam energičen teden, v katerem preglejte odločitve preteklega leta. Kako bi dejali, da je oktober 2017 definiral vas kot osebo sedaj? Kaj bi spremenili? Izberite. Delujte.

Število življenjske poti 2
Odnosi bodo v ospredju, zato si vzemite več časa za umirjen pogovor z osebami, ki pijejo vašo energijo. Ne pričakujte, da vam bodo ploskali, če jim boste rekli ne. Vseeno vztrajajte. 


Število življenjske poti 3
Pred vami je ustvarjalen čas, ko bi se najbolj prismuknjene ideje lahko izkazale za najbolj uspešne. Pomembno je, da se sprostite in od srca nasmejite čim večkrat v tem času. 

Število življenjske poti 4
Povezujte se s zemljo. Hodite bosi po zemlji, sedite na skalah, objemite drevo ter preživite čim več časa v naravi. Posvetite več časa negi telesa in zdravi prehrani. Več spite. 

Število življenjske poti 5
Prehod v maj vam bo dobro del in vas napolnil z več želje po avanturističnih dogodivščinah, katere boste imeli možnost doživeti v maju. Lotevajte se rutine na drugačen način.

Število življenjske poti 6
Možen je izjemno romantičen teden ali pa obdobje razhajanja. Podoben čas se vam znova obeta po 20. maju, zato, če se zgodi kaj nezaželenega, se ne ustrašit. Ni še končano.

Število življenjske poti 7
Idealen čas za raziskovanje drugačnih doktrin. Izluščite nauke za sebe in vpletite v svoj vsakdan več duhovnosti. Posvetite več časa razstrupljanju nečesa in uma (brez negativnih misli).

Število življenjske poti 8
Podjetno v nov dan! Obdaja vas energija, ki vam je pisana na kožo, zato zdaj res ni čas za lenarjenje. Ne popustite na poslovnem področju. Izboljšajte organizacijo in logistiko vsakodneva.

Število življenjske poti 9
Staro se bo mešalo z novim. Kako lahko prepletete nauke preteklosti z vizijo prihodnosti? Povezujte ljudi med seboj in povabite še koga v novo izkušnjo. Čaka vas prelomnica. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.