Magazin > Lepota & telo
4990 ogledov

Moda na Oskarjih: Kar nekaj zvezdnic udarilo mimo

Oskarji
1/24
Celo bolj kot nagrade, so vsako leto v ospredju obleke z oskarjevske rdeče preproge. Preverite največje kikse in mljaske letošnje ...

Ponoči se je zgodila hollywoodska procesija leta, podelitev filmskih nagrad oskar, kjer se vsako leto ne svetijo le zlati kipci, pač pa tudi zvezdnice ... No bolj ali manj.

Tuji modni kritiki so letos namreč kar precej zvezdnic poslali v kot. Čudno, da je ob najboljših možnih stilistih, frizerjih in umetnikih ličenja, možno tudi to.

Med najslabše oblečene sta se letos uvrstili igralki Whoopi Goldberg in Andra Day, ki sta navdih morda dobili v babičinem enosedu. Pevka St. Vincent je očitno del obleke "pozabila" doma, Viola Davis pa ga je polomila z izbiro barve, nosila je živo roza obleko Michaela Korsa, in z navidez ceneno torbico. Igralka Blanca Blanco je bila videti kot superman v ženski preobleki, modni kritiki pa so se spravili tudi na Salmo Hayek, gotsko Lindsey Vonn in igralko Emmo Stone, ki je bila v kostimu preveč ležerna za tovrstno prireditev. 

Med modne kraljice pa so se sinoči povzpele igralke Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Gal Gadot, Lupita Nyong’o, Jane Fonda,  Allison Williams in Hellen Mirren.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice