Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Zaplešite na največjem zumba žuru

zumba Shutterstock
Zumba je edinstvena, učinkovita in zelo zabavna fitnes vadba, ki je osvojila ves svet. Če bi se ob energičnih latinsko-ameriških ritmih zazibali tudi vi, se prijavite na Zumba rekord in ob nepozabni zabavi prispevajte tudi v humanitarne namene.

Od 7. do 9. septembra bo na Ptuju potekal Ptujski športni vikend, na katerem boste med drugim lahko zaplesali na največjem zumba partiju in podrli rekord. Organizatorji so v družbo povabili različne domače in tuje strokovnjake, ki bodo zaplesali pod vodstvom priznane vaditeljice zumbe Mojce Boh.

Vas že srbijo pete? K podiranju zumba rekorda v nedeljo, 9. septembra, ob 16. uri na Ptuju ste vabljeni tudi vi, zato ne pozabite izpolniti prijavnice, ki jo najdete tukaj! Vsak udeleženec bo prejel spominsko majico in malico, s prijavnino pa boste hkrati prispevali v humanitarne namene za pomoč družinam v stiski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.