Magazin > Odnosi in prosti čas
950 ogledov

S tem trikom bo zelenjava iz konzerve okusnejša!

košara zelenjava
Kako priročno …

Vseeno, ali gre za grah, koruzo ali gobe, zelenjava v pločevinkah je zelo priročna za takrat, ko je hladilnik prazen, trgovine pa zaprte. Pločevinke se najdejo v vsaki kuhinji in čeprav se konzervirana zelenjava po okusu in videzu ne more primerjati s svežo, obstaja trik, kako jo pripraviti, da bo okusnejša in bolj privlačna za oko. 

Skrivnost je v pečici. Vsebino pločevinke položimo v skledo in dobro splahnemo pod hladno vodo. Ko jo odcedimo, jo začinimo z najljubšimi začimbami (po želji nežno pokapamo z olivnim oljem) in položimo na pekač, obložen s peki papirjem. Pekač z zelenjavo položimo v pečico in na 220 stopinj pečemo približno 20 minut, dokler zelenjava ni hrustljava. Tako pripravljeno zelenjavo lahko postrežemo s poljubno prilogo (riž, testenine, krompir) ali si jo privoščimo kot samostojno jed. Pa dober tek!

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

Joonglaa star | Avtor:
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice