Magazin > VIP
14709 ogledov

Akademski glasbeniki jezni na Damjana Murka, to je razlog!

Damjan Murko facebook
Danes ima med domačimi glasbeniki veliko prijateljev, a priznava, da vedno ni bilo tako ...

Damjan Murko pravi, da je bil nekoč nočna mora vseh pravih glasbenikov. "Bil nočna mora vseh pravih glasbenikov, ker sem dobil vso medijsko pozornost, ki je z leti niso zgradili. Imel sem skoraj več nastopov kot akademski glasbeniki in morda so bili nekateri zaradi tega malo jezni. V dvajset letih pa sem pokazal, iz kakšnega testa sem. Nekateri so se mi tudi znali opravičiti, kar zelo cenim," je za Žurnal24 razkril Murko.

Ujeli smo ga na Krvavcu, kjer je proslavil novo skladbo svojih glasbenih kolegov iz skupine Zvita feltna (na fotografiji). "Zelo rad jih podprem, ker smo s fanti veliki prijatelji in smo pogosto tudi sodelovali. Le žal mi je, da kadar se pojavim, zasenčim vse glavne akterje. Šalim se. Lepo je, da se spodbujamo, ne pa da si mečemo polena pod noge. Večina slovenskih glasbenikov znamo držati skupaj," pravi in razkrije tudi imena, ki so mu na naši glasbeni sceni še posebej ljuba: "V zadnjem času pogosto nastopam z ansamblom Stil, jih imam zelo rad, pa z Alyo in Nušo Derenda. To so ljudje, ki so mi res pri srcu." Da hitro zasenči vse prisotne, kjerkoli se pojavi, pa ni le šala. Velik kaos je nastal v enem izmed priljubljenih lokalov v centru Ljubljane, ko se je v družbi Mihe Hercoga tam pojavil na pijači. Več o tem TUKAJ. 

Zvita feltna | Avtor: Sven Martič Sven Martič

Sicer Murko na Krvavcu ni smučal, a se je na ta račun pošalil: "Smučam ne, pogosto pa sem v življenju nasankal." Sicer pa za kondicijo skrbi z kar dvema osebnima trenerjema. "Redno hodim v fitnes, imam dva trenerja, enega za fitnes, drugega za prehrano. Kondicija je v našem poslu zelo pomembna."

 

Komentarjev 5
  • jakec1575 23:08 28.april 2024.

    vse to bi jaza gnal kidat gnoj. pa na gradbišče.

  • Avatar lopov
    lopov 16:21 28.april 2024.

    Murkomanija..

  • kurt 10:45 28.april 2024.

    Kdo je to?

Sorodne novice