Magazin > VIP
4768 ogledov

Kate (Poroka na prvi pogled) se poljublja s tem pevcem

Kate Balon YouTube
Kate Balon se je leta 2011 preselila v Slovenijo, ker je spoznala Slovenca, se z njim poročila ter leta 2019 tudi ločila. Od ločitve dalje išče novega izbranca, a ga do sedaj še ni našla, ali pač!?

Kate Balon se je zdaj namreč pojavila v videospotu Davida Sinkoviča, ki smo ga lahko spoznali pred desetimi leti v šovu Slovenija ima talent. Dve leti kasneje pa je pozornost pritegnil z videospotom Ribi ribice.

Zdaj je David izdal novo skladbo Dolores, ki je spomin na kratko romantično zvezo in pogled v leto 1999. Besedilo in končna skladba naj bi nastajala kar 20 let. K sodelovanju pri snemanju videospota je povabil ustvarjalko eksperimenta Poroka na prvi pogled, Kate Balon. Kate naj bi v videospotu odigrala zaljubljeno dekle, ki se z Davidom tudi poljublja. Je ob tem morda med njima preskočila tudi kakšna iskrica?

"Ne, z Davidom sva prijatelja. Skupaj hodiva v hribe, se druživa, a kaj več za zdaj ne. Se pa David hodi k meni v masažni salon tudi masirat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice