Magazin > VIP
3256 ogledov

Bo Lari Goršek Kos pri iskanju gospoda pravega pomagal ta trik?

lara goršek kos POP TV
Sedaj je poskusila še s tem …

Resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki se je borila za srce sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja, svoje ljubezenske usode ne bo več prepustila naključju. Da bi imela pri izbiri partnerja več sreče kot v preteklosti, si je namreč omislila prav posebni, trajni, talisman za srečo v ljubezni. 

"Po malo več kot dveh letih sem se vrnila k tatu umetnici Karin Kokalj, ki mi je v preteklosti že naredila prelep spomin na mojega pokojnega konja Arčija. Imam kar nekaj tetovaž, a sem se tokrat prvič vrnila k istemu artistu. Zdi se, da sem iskala tisto pravo, sploh če pomislim, da sem tetovaže delala tudi v tujini. Umetnica res obvlada, všeč mi je njen način dela, občutek za kožo in iglo, rezultati pa govorijo sami za sebe. Najbolj mi je všeč, kako razume moje želje in kako je idejo o treh nagajivih sovicah s knjigo preoblikovala v vrhunsko sliko in jo za vedno narisala na spodnji del leve roke. Zakaj tja? Hja, sovice in knjige so simbol modrosti, znanja in glede na moje bolj ali manj ne najbolj posrečeno ljubezensko življenje, se mi zdi, da bi znale srcu prišepniti kakšno skrivnost in ga usmerit na pravo pot. Vsaka sovica predstavlja en del mene, knjige na sploh pa so moja strast. Menda sem pravi knjižni molj (smeh). Že kar nekaj časa me je grizla želja po novi tetovaži in po izkušnji s šovom Sanjski moški, sem dobila tisti znan občutek, ko veš, da je to to. In ni mi žal. Niti za novo TV izkušnjo, niti za novo poslikavo, ki krasi moje telo," je zaupala Lara in s tem morda namignila, da TV izkušnja s sanjskim Gregorjem očitno ni obrodila sadov. 

Sicer pa se trenutno v resničnostnem šovu ne bori le Lara, temveč tudi njena mama Irena, ki svoje spretnosti uri v šovu MasterChef. 

Komentarjev 3
  • Isabel_Moore 11:57 08.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

  • Alojz Kokot 09:19 08.junij 2021.

    ma kaka zvezdnica

  • Avatar pantani
    pantani 07:22 08.junij 2021.

    Zvezdnica? buahahahhahahahah, kreteni novinarski!!!

Sorodne novice