Magazin > VIP
4799 ogledov

Deželak se razdaja celi Sloveniji, a to je naredil le zase

Denis Avdić Darja Štravs Tisu
Bravo, Miha!

Radijski voditelj Miha Deželak je pomemben člen voditeljske ekipe Denis Avdić Showa. Z Denisom sodeluje že več kot deset let, vsako pomlad pa je tudi prvo ime ene največjih dobrodelnih akcij pri nas, Deželak Junak. Miha vsako leto v juniju prekolesari Slovenijo in zbira denar za otroke iz socialno ogroženih družin, ki jim z zbranim denarjem med počitnicami omogočijo letovanje na morju. Deželakov cilj je, da noben otrok med počitnicami ne bi ostal brez morskih dogodivščin. Letos je zbral več kot milijon evrov. 

Miha z Denis Avdić Showom sodeluje tudi pri novoletnem dobrodelnem maratonu, s sodelavci pa so letos prekinili poletni dopust in organizirali dobrodelni maraton, na katerem so zbrali 1.914,746,89 evrov za ljudi, ki jim je ujma uničila domove. Deželak je bil leta 2020 razglašen tudi za najbolj fatalnega moškega Slovenije.

Denis Avdić | Avtor: radio 1 radio 1

Pred slabim letom pa se je odločil, da bo poskrbel tudi zase in za svoje dobro počutje. Z osebnim trenerjem se je namreč lotil preobrazbe in v slabem letu izgubil kar 11 kilogramov, kot je razkril za Žurnal24. Pravi, da si jih do 50. rojstnega dneva, ki ga bo slavil februarja, želi izgubiti še dodatnih osem. Pod vodstvom trenerja Mihe Rojca v fitnesu trenira dvakrat tedensko, poleg tega se rad usede na kolo, ob slabem vremenu na sobnega, rad tudi hodi, zato ga pogosto lahko srečate na Šmarni gori. A šport, ki je že vrsto let Deželakova velika ljubezen, ostaja smučanje, zato nič čudnega, da mu je radijska ekipa letošnji rojstni dan organizirala prav na Kopah. 

Komentarjev 2
  • Torro 05:33 10.oktober 2023.

    Dobri so in zelo dobrosrčni. Rad jih poslušam vse,razen pametne in samovšečne Ramšakove in Rošija...bolane komentarje,kot da sta 5 let stara in noro zaljubljena. Ne morem ju poslušati,ostali pa so res super-vsi. Bravoooo.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:16 07.oktober 2023.

    Ja ful denarja se zbralo,ampak poplavjenci še niso dobili nobenega evra-čudno ti hudik

Sorodne novice