Magazin > VIP
56853 ogledov

Foto: Cavazza dolgo skrivnosten, danes pa jo strastno poljublja vsem na očeh

Sebastian Cavazza Mediaspeed
Svoje ljubezni nikoli nista obešala na velik zvon, a očitno tudi po več letih zveze strast še kako gori ...

Tako zadržano je leta 2017 igralka Ajda Smrekar za Žurnal24 odgovorila na vprašanje, kako s Sebastianom Cavazza ločujeta poslovno in zasebno življenje: "Kar se tega tiče, nimam nikakršnih pravil. Kakor se spontano zgodi. Ne obremenjujeva se, če se tudi v prostem času pogovarjava o delu. Ampak res ne maram o tem govoriti. Dajte še Sebastiana vprašati! Njega ulovite in ga vprašajte kaj."

Veliko bolj zgovoren je bil Cavazza, ko ga je Vesna Milek zvabila v serijo svojih spletnih intervjujev Rdeče in Črno, čeprav sicer nerad daje intervjuje. Takrat je povedal tudi nekaj o svoji zasebnosti, in sicer je iz prve izstrelil, da je zanj femme fatale njegova partnerka, igralka Ajda Smrekar.

Danes igralca nista več tako zadržana. Na eni izmed Sebastianovih nedavnih gledaliških premier sta si namreč izmenjala strasten poljub, ki so ga ujeli tudi fotografi. V Mestnem gledališču Ljubljana je potekala premiera gledališke predstave Zahodni Privez, ki jo je režiral Sebastijan Horvat, medtem ko so se v glavnih vlogah znašli vrhunski igralci in igralke. Med njimi tudi Sebastian Cavazza, Tjaša Železnik in Joseph Nzobandora – Jose.

Sebastian Cavazza | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 4
  • sandi88 06:30 25.oktober 2023.

    koga briga

  • bi_ba 13:12 24.oktober 2023.

    Izgleda 20 let starejši. Očetu ne seže do kolen, tudi po igri ne.

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:41 24.oktober 2023.

    Na drugi fotki zgleda tko, kot da bi Andrej Šifrer nabrisal starega Cavazzo

Sorodne novice