Magazin > VIP
22165 ogledov

Sebastian Cavazza s tem vsak dan razjezi sosedo

Sebastian Cavazza Benjamin Kovač
Poznate takšne vrste sosede?

Naš priljubljeni gledališki, filmski in televizijski igralec Sebastian Cavazza se je letos spomladi, pred začetkom koronakrize, preselil v novo stanovanje, v center Ljubljane, v bližino SNG Drama, kjer zaradi bližine gledališč sicer prebivajo številni domači igralci. Družbo mu tam pogosto dela tudi partnerka, vse bolj uspešna mlada igralka Ajda Smrekar, ni pa znano, ali sta se golobčka v novo stanovanje preselila skupaj. Tudi Ajda ima namreč svoje stanovanje v centru Ljubljane, kjer so prav tako pogosto opazili Sebastiana.

Je pa šarmantni igralec očitno trn v peti novi sosedi oziroma njegov motor, Sebastian je namreč strasten motorist. Menda jo moti, da svojega konjička parkira v atriju bloka, kjer je sicer prostor za kolesa, zato ga vsak dan pričaka listek s sporočilom: "Ne parkiraj". Ostalim sosedom se situacija menda zdi že humorna, saj igralčev motor tam prav nobenemu ni v napoto. Ah ja, drame s sosedi, kako znan slovenski hobi … Ali tudi vam življenje greni sosed s podobnih "hobijem"? 

Sebastian Cavazza in Ajda Smrekar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 13
  • kapibara1 19:19 21.julij 2020.

    In po vsem tem, se bedak, še v medijih pojavlja-hvali, kako je moteč za sosedo, namesto da jo povabi na kavo in zakopljeta bojno sekiro-- res bedak.. - Mi kolesarji, smo se v bloku, vse zmenili..

  • ode 18:32 21.julij 2020.

    Naj uporabi kakšen špičasti šraufencigar, pa bo cavaza 2x premislil, kje bo parkiral. Parkirani motor sicer nikogar ne moti. Moteč pa je, ko se pripelje in potem odpelje.

  • lidija3 18:16 21.julij 2020.

    Ma ja... nekateri so pikolovski. Nikogar drugega ne moti, samo njo. 😉

Sorodne novice