Magazin > VIP
15293 ogledov

Foto: Metka Albreht, kot je ne vidimo pogosto

Metka Albreht Instagram
Nekdanja miss Slovenije še vedno velja za eno najlepših Slovenk, čeprav bo drugo leto dopolnila 50 let.

Metka Albreht je naslov miss Slovenije osvojila leta 1993, več kot trideset let po osvojitvi naslova najlepše pa še vedno velja za eno izmed najprivlačnejših Slovenk. Kako tudi ne bi, saj je znano, da zelo veliko da na svoje psihofizično počutje in je že od nekdaj zaprisežena športnica, piko na i pa naredi njen vedno nasmejan obraz. Nekoč se je zbujala tudi ob treh zjutraj, ko je trenirala za maratone, danes sicer spi malo dlje, se pa ob ranih jutrih rada odpravi na Šmarno goro.

Njen zaščitni znak so že od nekdaj navihani kodri, tokrat pa je naredila spremembo in se pokazala z ravno pričesko. "Valjda se smejem. Saj se moj doprinos k velikemu projektu počasi sestavlja … Matr bo lušno," je zapisala ob fotografiji. Projekta ni razkrila, a Metka že vrsto let kot stilistka sodeluje pri televizijskih serijah, oddajah in oglasih. 

A kljub temu da Metka danes živi svoje sanjsko življenje s svojim srčnim izbrancem, njunim sinom in hčerko iz prejšnje zveze ter opravlja poklic stilistke, ki ga obožuje, je pred leti povedala, da so bila tudi obdobja v njenem življenju, ki niso bila najlažja. Metka  je svoji prijateljici, spletni vplivnici Lei Filipovič, leta 2021 v intervjuju, ki sta ga posneli za Youtube, povedala, da tudi ona ni vedno pozitivna in nasmejana Metka, kot jo poznamo. Pri premagovanju težkih trenutkov pa si najraje pomaga s hojo v hribe. "Ni mi vse z rož'cami postlano. Pred petnajstimi leti sem imela očeta hudo bolnega in vem, kaj prinese bolezen in vem, kaj je smrt bližnjega. In ne glede na vse jaz ga še zdaj pogrešam. Nikoli nisi sprijaznjen s tem. Čeprav v zadnjih štirih letih, ko je bil bolan, sva si bila najbolj blizu, ampak to je življenje, to te dopolni, s tem zrasteš. Ko se ti zgodi kaj slabega, nekaj ven potegneš. Mogoče tudi ta moja strast do hoje, do hribov, ker imam občutek, da sem mu bližje," je takrat razkrila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice