Magazin > VIP
7790 ogledov

Opa, tako postavna je danes miss Slovenije 1993

Metka Albreht Instagram
Od lente je minilo že 30 let, njena lepota pa je večna ...

Metka Albreht bo 31. julija dopolnila 48 let in še vedno je videti tako postavna kot pred tremi desetletji, ko je kot 18-letno dekle osvojila lento najlepše Slovenke. Ni skrivnost, da Metka svoj videz ohranja s pozitivno energijo in redno vadbo. Zelo rada teče, nekoč se je zbujala ob zelo zgodnjih urah, da je trenirala za maratone, danes se vsako jutro odpravi na Šmarno goro. 

A kljub temu da Metka danes živi svoje sanjsko življenje s svojim srčnim izbrancem, njunim sinom in hčerko iz prejšnje zveze ter opravlja poklic stilistke, ki ga obožuje, je pred leti povedala, da so bila tudi obdobja v njenem življenju, ki niso bila najlažja. 

Metka  je svoji prijateljici, spletni vplivnici Lei Filipovič, leta 2021 v intervjuju, ki sta ga posneli za Youtube, povedala, da tudi ona ni vedno pozitivna in nasmejana Metka, kot jo poznamo. Pri premagovanju težkih trenutkov pa si najraje pomaga s hojo v hribe.  

"Ni mi vse z rož'cami postlano. Pred petnajstimi leti sem imela očeta hudo bolnega in vem, kaj prinese bolezen in vem, kaj je smrt bližnjega. In ne glede na vse, jaz ga še zdaj pogrešam. Nikoli nisi sprijaznjen s tem. Čeprav v zadnjih štirih letih, ko je bil bolan, sva si bila najbolj blizu, ampak to je življenje, to te dopolni, s tem zrasteš. Ko se ti zgodi kaj slabega, nekaj ven potegneš. Mogoče tudi ta moja strast do hoje, do hribov, ker imam občutek, da sem mu bližje," je takrat razkrila. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 08:53 23.julij 2023.

    Ko boš čez nekaj mesecev dobila prve znake kožnega raka, mi pa ne jokat v bolniški postelji, ker si trapa ! Lepota ni v barvi kože ali barvi las ali make-upa ! A tega ti pa mama ni povedala?

  • Pierre 08:43 23.julij 2023.

    Prvič, ne vidi se kdo je pod klobukom, drugič pa je tudi naš ata umrl od bolezni...

Sorodne novice