Magazin > VIP
6037 ogledov

Frizerka tik po splavu znano Slovenko spraševala, kdaj misli biti mama

petra skrivarnik 24UR
To je razlog, da takih vprašanj raje ne postavljajte.

Radijka, novinarka, urednica in kolumnistka Petra Skrivarnik je v svoji najnovejši kolumni razkrila eno najbolj bolečih izkušenj in svetovala, zakaj nikoli nikogar ni primerno spraševati, kdaj se bo odločil za naraščaj. "Ko sem med barvanjem narastka poslušala najnovejše trače, ki so vsebovali tudi informacije o nosečnostih mojih znank, se je frizerka kar naenkrat čutila poklicano, da me začne spodbujati k naraščaju. 'Kaj je, Petra. Kdaj boš pa ti kaj zibala? So pa ja že vse tvoje mlajše sestrične rodile, kaj pa čakaš?' /.../ 'Pa ti si hujša kot moja žlahta,' sem skušala duhovičiti, pri tem pa komaj zadrževala solze, saj sem samo dva tedna pred tem v devetem tednu izgubila bitjece, za katero sem že izbrala prve nogavičke. Žal mi je, da ji tega v polnem salonu ljudi, ki so bili priča pogovoru, nisem rekla in ji povzročila nelagodja. Morda bi tako dobila dragoceno lekcijo in nikoli več ne bi tako vsiljivo vohljala. Saj ni mogla vedeti, boste rekli. Res je. Nikoli ne moreš vedeti. Ravno zato je dobro pustiti tuje maternice pri miru. Če ženski, ki je mnogo več kot le maternica na dveh nogah, nimaš povedati prav nič drugega, kot pa izražati mnenje o njeni reprodukciji, bodi tiho. Ali pa se pogovarjaj o vremenu. Bo manj bolelo," je zapisala Petra.

Radijka je sicer znana po manj resnih temah, ki jih opisuje v svojih kolumnah. Najpogosteje opisuje zabavne dogodivščine s sinom in partnerjem, komikom Željkom Čakarevićem, ki je bolj znan kot Željkić in Željudin in s katerim sta v zvezi že 14 let. Petra se tudi rada pošali na račun Željkove "romantične" narave, nedavno je za Žurnal24 razkrila: "Midva ne gledava zvezd, ampak me pelje na tekmo od Zvezde." Več o tem TUKAJ

Komentarjev 4
  • www 17:08 03.februar 2024.

    To je standardna tema frizerk. Saj ji ne pise na celu... spet ena histericna vplivnica ki smeti po medijih s svojimi frustracijami.

  • Plavi-mil 13:58 03.februar 2024.

    Glih vedela je da je imela splav, če bi vedela jo to sigurno ne bi vprašala, sama " vplivnica" je dala to ven, zakaj že, še vprašam, malo reklame ne škodi, kajne?

  • Pierre 12:04 03.februar 2024.

    Ja pišuka pa naj si gre drugam lase farbat!!!

Sorodne novice