Magazin > VIP
39374 ogledov

Huda bolezen zvezdnice ene najbolj priljubljenih serij napredovala

shannen doherty Profimedia
Igralka sporočila žalostno novico.

Igralka, ki je zaslovela s serijo Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, je zbolela za rakom na dojkah leta 2015. Kot smo pisali takrat, je bila igralka prepričana, da je za njeno bolezen kriv njen nekdanji management, ker leta  2014 niso plačali njenega zdravstvenega zavarovanja. Igralka zaradi tega ni mogla k zdravniku, ko pa je šla, je bilo že prepozno. Vse od takrat Shannen svoje oboževalce redno obvešča o svojem zdravstvenem stanju. 

Leta 2017 je raka premagala, februarja leta 2020 pa je zopet sporočila žalostno novico, in sicer da se je rak vrnil in da je v 4. stadiju. Nekaj časa naj bi bila celo tako slabotna, da je že pisala poslovilna pisma. Več si lahko preberete TUKAJ. 

Aprila letos jo je zadela še ločitev, in sicer po 11 letih zakona s fotografom Kurtom Iswarienkom je vložila ločitvene papirje in zahtevala preživnino, saj naj bi se ta zapletel s svojo agentko. Na Instagramu je takrat zapisala: "Edini, ki si zaslužijo biti v vašem življenju, so tisti, ki z vami ravnajo ljubeče, prijazno in spoštljivo." 

Igralka pa je te dni prejela nov udarec -  na družbenem omrežju je delila video, kjer je bila na obsevanju možganov in sporočila, da so ji odkrili metastaze (rakave celice)  na možganih. Zapisala je: "Moj strah je očiten. Sem izjemno klavstrofobična, v mojem življenju pa se je dogajalo marsikaj. Srečo imam, da imam odlične zdravnike, kot je dr. Amin Mirahdi z neverjetnimi tehnikami. Ampak ta strah, nemir, čas dogajanja ... Tako lahko je videti rak." 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice