Magazin > VIP
109278 ogledov

Ksenija Benedetti napovedala, kaj bo storila Kate

kate middleton, rilliam Profimedia
Vidi se, da se spozna ...

Ksenija Benedetti je bila kar 18 let vodja Protokola Republike Slovenije, zato je pravi naslov za to, kaj bi britanska princesa Kate lahko storila, da bi utišala govorice in škandale, ki so se zvrstili v zadnjih mesecih, odkar okreva po abdominalni operaciji, ki jo je imela januarja. Zaradi nenavadnih fotografij, posnetkov in odsotnosti uradnih izjav so se pojavile celo govorice, da se je Kate umaknila zaradi domnevne afere princa Williama. No, v petek je vsa ugibanja utišala s posnetkom, na katerem je povedala, da je zbolela za rakom. 

Benedetti je še pred objavo posnetka predlagala prav to. "Britanska kraljeva družina je vedno predmet poželenja medijev in javnosti, ki so žejni informacij. Kadar teh ni, mediji nekako iz nečesa ustvarijo svoje, da bi to žejo (in svoje zaslužke) nekako potešili in je taka reakcija pričakovana. Tega se zagotovo zavedajo tudi službe za stike z javnostmi kraljevega dvora," pravi Bendetti. "Razumem, da je bolezen tema, o kateri bilokdo, tudi člani kraljeve družine, ne želijo govoriti javno. Govorice bi bilo sedaj, ko je ugibanj nešteto, možno deloma pogasiti s tem, da bi valižanska princesa o bolezni (in svojem razmerju s soprogom) podala (lahko tudi zelo kratko, a prepričljivo) javno izjavo v živo, vsaj pred eno kamero. Dokler tega ne bo, se bodo ugibanja in zgodbe nadaljevali," je za Žurnal24 še povedala Benedetti.

Namigovanja glede dolgotrajne odsotnosti valižanske princese Kate Middleton so sicer dosegla nove višine, potem ko je teorija zarote njeno odsotnost povezala z govoricami o aferi med njenim možem princem Williamom in Sarah Rose Hanbury, markizo iz Cholmondeleyja. 40-letna Rose Hanbury, ki velja za tesno prijateljico princa Williama in Kate, se je znašla v središču pozornosti po številnih špekulacijah, vključno s poročanjem v The Late Show With Stephen Colbert. Markiza je govorice zanikala.

 

Ksenija Benedetti | Avtor: MMC RTV SLO MMC RTV SLO

Odkar je javnost izvedela za Katino operacijo, sta se princesa in njen soprog princ William soočila s številnimi škandali, ki jim ni videti konca. Celo po objavi Katine izpovedi. Na Wikipediji že obstaja prispevek, Kje je Kate? (Where is Kate?), teorije zarote pa so bile v zadnjih mesecih stalnica britanskih in svetovnih časopisov, o tem so poročali celo resni svetovni časopisi. Najbolj temne teorije so bile celo, da naj bi britanska kraljeva družina skrivala princesino smrt. Vsekakor pa so si z netransparentnostjo, sumljivimi fotografijami princese, Katino sporno fotografijo in s posnetkom, na katerem naj bi bila Will in Kate, čeprav si nista povsem podobna, sprožili pravi medijski vihar in ugibanjem, kar ni bilo videti konca. Očitno je tudi britanska kraljeva družina ocenila, da je skrajni čas, da se Kate javi in pove, kaj se dogaja. Številni so sedaj mnenja, da bi se mediji morali opravičiti za vse špekulacije v preteklih tednih. 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 07:03 27.marec 2024.

    Imamo novo vedeževalko na sceni!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:57 26.marec 2024.

    Ne znam si pojasniti zakaj se Benedettijeva zadnje čase tako ven meče. Potrebuje denar, ji je dolgčas, potrebuje pozornost,...? Tako aktivna ni bila v medijih niti, ko je bila šefica protokola.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 12:27 26.marec 2024.

    Upam da bo Kate denarno kaznovala vse tabloide ki so pisarili nesramne lazi. Enkrat se mora postaviti mejo do kod gredo lazi.

Sorodne novice