Magazin > VIP
12372 ogledov

Laura Beranič (Sanjski moški) se veseli dojenčka!

laura beranič Instagram
Družina se bo povečala.

Laura Beranič, ki jo poznamo iz resničnostnega šova Sanjski moški, kjer se je borila za srce Gregorja Čeglaja, v teh dneh nestrpno pričakuje novega družinskega člana. Zelo kmalu bo namreč dobila polbrata. "Moj oče ima partnerko, ki je noseča, tako da čez nekaj dni dobim polbrata. Vsi se že zelo veselimo, da dobimo dojenčka v družino. A sprva ni bilo tako. Jaz, ki sem očkova punčka, sem to novico zelo težko sprejela, sedaj pa ne bi mogla biti bolj srečna. Njegovo ime se bo prav tako začelo na L, kot moje ime in ime moje sestre," je za Žurnal24 ekskluzivno razkrila Laura.

To pa ni edina vznemirljiva novica, ki se je Laura veseli. Partnerka njenega očeta namreč prihaja iz zelo rajske dežele, katere, nam Laura še ni želela razkriti. In ker bo njen oče v domovini svoje partnerke kmalu kupil hišo, se Laura že zelo veseli, da bo svojega bratca obiskovala na rajski destinaciji. A ne še tako kmalu, saj se bo dojenček rodil v Sloveniji, ker bodo zagotovo preživeli vsaj prve mesece. 

Komentarjev 6
  • 4krogci 07:11 22.januar 2024.

    Sepravi je njen fotr isto nesposobn ku ona za dobit partnerja in je šel raje z denarjem na Tajsko,Filipine in si tam eno nabavu in jo napumpal? Ma bravo taki super zvezi!!

  • AnGus 20:28 21.januar 2024.

    Ta 'ženska' je dvigovalka uteži? In kako bo s temi kremplji skrbela za otroke?

  • igorgeus 14:52 21.januar 2024.

    ona se je sla mal popravit vizualno? cist drug fris.

Sorodne novice