Magazin > VIP
12730 ogledov

Tako nastaja ena najbolj zapeljivih slovenskih zadnjic

Laura Beranič Instagram
Uff, bivšemu sanjskemu moškemu je verjetno pošteno žal ...

Temnolaso Lauro Beranič je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, ko se je borila za srce Gregorja Čeglaja. Gregorja takrat ni osvojila, sta pa ostala prijatelja in verjetno mu je danes pošteno žal, da ne kaj več, saj je Laura še večja lepotica kot nekoč. 

Za Žurnal24 je povedala, da je njena postava rezultat stroge rutine. "Pazim tudi na prehrano, a največjo spremembo je naredil fitnes. Že leto in pol ga obiskujem čisto vsak dan, brez prestanka in danes sem na točki, ko mi je to postala prijetna rutina, ki se je vsak dan zelo veselim," pravi temnolaska, ki je skoraj neprepoznavna tudi v obraz, kar prizna tudi sama. "Na starih fotografijah se skoraj ne prepoznam več. Uporabljam polnila in botoks, to je naredilo največjo razliko na mojem obrazu. Operirala pa nisem ničesar, če bi, ne bi imela težav tega tudi priznati," še doda.

Sicer pa lepotička še vedno ostaja samska. "Glede tega sem precej zapletena, če mi nekdo ni 100 odstotno všeč, to ni to, potem sem raje samska. Takšen 100 odstoten zaenkrat še ni mimo prišel in tudi, če ne bo, nič hudega," pravi Laura. 

Komentarjev 12
  • papak 23:19 12.november 2023.

    Izgleda kot da je sama ta članek spisala. BTW gregor srečno zaročen in ima raje pametne kot lepše. :)

  • Miller 20:08 12.november 2023.

    Še nam ni žal... kaj šele njemu k jo je že kresnil :) smeškoti

  • johan 17:41 12.november 2023.

    Ko nekdo potrebuje polnila, botoks, da je všeč sam sebi. Ta človek je umsko prizadet/bolan. Če si malo drugačen od ostalih, bodi vesel, saj si edinstven/edinstvena. Za Lauro se pa že od nekdaj ve, da nima ravno pospravljenega podstrešja.

Sorodne novice