Magazin > VIP
13920 ogledov

Drame ni konec, to naj bi bil razlog, da je Čeglaj izvisel

gregor čeglaj youtube
Tresla se je gora, ven ni prišla niti miš.

Naj spomnimo, da je lansko leto nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj v "ring" pozval kar nekaj znanih Slovencev, med njimi sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka in Cool fotra Janija Jugovica, na koncu se je prostovoljno javil ženin iz resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, Anže Žerovec

Gregor naj bi se tako spopadel z Anžetom, njegova Hajdi, s katero sta se poročila tudi v resničnem življenju, pa z Lauro Beranič, Gregorjevo kandidatko v šovu Sanjski moški. Med glavnimi organizatorji dogodka sta bila Gregorjev brat Uroš Čeglaj in znani youtuber Pero Martić, a je dogodek na koncu padel v vodo. Akterji o razlogih niso želeli govoriti do včeraj, ko je Hajdi na svojem Instagramu pokazala Tik Tok video, v katerem Uroš Čeglaj trdi, da je bil boj odpovedan, ker naj bi Hajdi in Anže za njun nastop zahtevala med 5 in 10 tisoč evri.

Hajdi in Anže | Avtor: Anže Petkovšek Hajdi in Anže Anže Petkovšek

Hajdi in Anže sta to trditev za zurnal24.si zanikala, pravita, da so jim bile na začetku obljubljene karte, natančneje 50, ki bi jih lahko razdelili sponzorjem, a naj bi dobili vsak le štiri. Pero Martić in Laura Beranič potrjujeta, da so nesoglasja s kartami res bila, a da so jih rešili, s čimer se Anže in Hajdi strinjata, saj so se po njunih besedah naknadno dogovorili za 15 do 20 kart. Laura je za zurnal24.si povedala, da naj bi kasneje prišla pobuda s strani Hajdi in Anžeta, da za svoj nastop zahtevajo denar, s čimer se je sprva strinjala, ko pa so ji organizatorji predstavili stroške prireditve, je to idejo opustila in priznala, da je bila ona tista, ki je organizatorje opozorila, da bosta Hajdi in Anže zahtevala med 5 in 10 tisoč evrov. Po njenih besedah je to storila, da bi lahko organizatorji še pravočasno odpovedali dogodek.

Medtem ko Hajdi in Anže trdita, da nikoli nista zahtevala denarja, pač pa so bile težave z vstopnicami, kasneje pa si je Anže med treningom poškodoval hernijo. "Nisem se ustrašil, a svojega zdravja ne mislim tvegati, sploh, ker se niso držali dogovora," je Anže povedal za zurnal24.si. S tem se Martić ne strinja in pravi, da pravega razloga za odpoved Hajdi in Anžeta ne pozna, a da domneva, da je bil razlog denar. Povedal je še, da so vsi sodelujoči že od začetka vedeli, da denarja za nastop ne bodo dobili, sam pa bi bil z organizacijo dogodkla le na pozitivni "nuli". 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice