Magazin > VIP
85511 ogledov

Luka Dončić v Ljubljani kupil elitno vilo!

Luka Dončič Youtube
Vračal se bo v razkošen dom …

Po poročanju revije Suzy je Luka Dončić svoj prvi denar, ki ga je zaslužil v ligi NBA, investiral v luksuzno nepremičnino, ki bo njegov dom, kadar bo v Sloveniji. Kot piše omenjena revija, je Dončić kupil že zgrajeno hišo v elitnem predelu na obrobju Ljubljane. Po prenovi jo bosta menda krasila tudi bazen in košarkarsko igrišče.

Mladi NBA zvezdnik naj bi nepremičnino kupil za milijon evrov, kje točno se nahaja, pa omenjena revija ni želela razkriti, saj mlademu Dončiću privošči mir in zasebnost. Po premierni sezoni pa, sodeč po fotografiji, ki jo je objavil na Instagramu, že uživa zaslužene počitnice ob morju. 

Kje torej naj bi stal Dončićev novi dom, nam je odgovoril znani ljubljanski nepremičninski agent. "Na obrobju Ljubljane ni elitnih lokacij. Luksuzna lokacija pomeni, da je čim bližje mestu. Pri nas so to Trnovo, Prule, Mostec ob bajerju, Rožna dolina, center in hiše pod Golovcem, ki gledajo na Ljubljanski grad. Izven Ljubljani sta luksuzni lokaciji še Bled, ob jezeru, in hiše na Obali z razgledom na morje. Vse ostalo je kompromis dobre hiše na povprečni lokaciji. V Sloveniji nimamo naselja, ki bi veljalo za nadstandardno, imamo pa predele z lepimi hišami. To bi bile Neo vile v Gameljnah, ena ulica v Domžalah, ena v Radomljah in pa Vile Smlednik," pravi Zoran Đukić, iz nepremičninske agencije Stoja, ki se s prodajo luksuznih nepremičnin ukvarja že dvajset let. Đukiću pritrjujejo tudi v nepremičninski agenciji Arssa, kjer pravijo, da je hiša za milijon na obrobju Ljubljane "stran vržen denar". Kot morebitni elitni lokaciji pa omenjajo še trnovske Belle Ville in naselje v Srednjih Guncljah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 9
  • micimici 10:14 09.junij 2019.

    Tole so španski parkingi

  • TistoPravo 14:57 08.junij 2019.

    Uživaj fante. Vsaj en, k je pošteno mladost vnovčil...

  • Zdene Iskra 10:11 08.junij 2019.

    So pa tudi zanj slovenski parkingi "preozki"??!"!"

Sorodne novice