Magazin > VIP
5268 ogledov

Malenkost, ki je pokvarila vse: Ronaldova partnerica razočarala

Georgina Rodriguez
1/5
Profimedia
Takega modnega poloma od nje nismo pričakovali ...

Med obiskovalci 80. beneškega filmskega festivala je bila tudi letos Ronaldova partnerka Georgina Rodriguez. Za to priložnost si je nadela elegantno dolgo rdečo obleko z globokim izrezom, ki je lepo poudarila njene bujne obline.

Kreacija je nastala v sodelovanju oblikovalcev Gurama Gvasalia ter libanonske oblikovalke Elie Saab in Georgini pristaja kot ulita, a kaj, ko ga je lepotica polomila z izbiro obutve, črni lakasti gležnjarji niso najboljša kombinacija z elegantno obleko, a je Ronaldova partnerka vseeno tvegala. Kot vidimo, se to tveganje ni izplačalo. 

Mala katastrofa pa ni le njena modna izbira, temveč tudi zasebno življenje. Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta z burnim prepirom v javnosti že aprila podžgala govorice o razhodu. Težave so se menda začele, ko se je družina preselila v Savdsko Arabijo, kjer Ronaldo igra za Al Nassr. Georgina naj bi cele dneve zapravljala v luksuznih trgovskih centrih in naj se ne bi več posvečala družini tako kot nekoč. Veliko časa posveča tudi lastni blagovni znamki Georgina, ki postaja vse bolj popularna. Je obraz nekaterih podjetij, snema svoj resničnostni šov in je redna gostja družabnih in kulturnih prireditev. Poleg tega je načela tudi njegov odnos z mamo, s katero si je Ronaldo zelo blizu, kar je vodilo do tega, da nogometaš izgublja živce tudi na igrišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice