Magazin > VIP
11666 ogledov

Ronaldo na Georginin odgovor o poroki zavil z očmi!

Kamere so ujele Ronaldov nenavaden odziv.

Georgina Rodriguez in Ronaldo se te dni mudita v Madridu. Par, o katerem smo pred kratkim TUKAJ pisali, da se jima začenjata težave v raju, ko sta se v javnosti burno prepirala, je sedaj zanetil nove govorice, da jima v razmerju ne gre vse gladko. 

Tokrat so novinarji Georgino vprašali, ali bi se poročila z Ronaldom, nakar je ona odgovorila: “Seveda,” kar je izzvalo nenavaden izziv Ronalda, ki je presenečeno pogledal in zavil z očmi. 

 

Težave naj bi se začele, ko se je družina preselila v Savdsko Arabijo, kjer Ronaldo igra za Al Nassr. Georgina naj bi cele dneve zapravljala v luksuznih trgovskih centrih in naj se ne bi več posvečala družini tako kot nekoč. Veliko časa posveča tudi lastni blagovni znamki Georgina, ki postaja vse bolj popularna. Je obraz nekaterih podjetij, snema svoj resničnostni šov in je redna gostja družabnih in kulturnih prireditev. Poleg tega je načela tudi njegov odnos z mamo, s katero si je Ronaldo zelo blizu, kar je vodilo do tega, da nogometaš izgublja živce tudi na igrišču.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 16:26 14.junij 2023.

    Iz tega pogleda se da razbrati ves njegov značaj iz. karakter! Vidi se, da ne ceni Georgije! Jaz bi ga na njenem mestu po tem zavijanju z očmintakoj pustil naj zgnije do konca! Sicer pa kako se bo poročil, če ...prikaži več je gay!? In to dokazano!

Sorodne novice