Magazin > VIP
37811 ogledov

Neverjetno, kako je Melania izvedela, da je ne bo na inavguracijo

melania trump Profimedia
Ni bilo prvič ...

Ameriška prva dama Melania Trump je to, da se inavguracije novoizvoljenega predsednika Joa Bidena, ki bo jutri, 21. januarja, ne bo udeležila, izvedela kar preko Twitterja, kot poroča CNN. Donald Trump je namreč 8. januarja tvitnil, da bo dogodek preskočil in s tem prekinil tradicijo, ki simbolizira mirno predajo oblasti. To pa ni bilo prvič, da je Melania pomembne odločitve svojega soproga, ki se tičejo tudi nje, izvedela iz družbenih omrežij, je za CNN povedal uslužbenec iz Bele hiše.

Prva dama je tudi dolgo molčala o večmesečni kampanji svojega moža za razveljavitev volitev. Šele ob uradnem porazu je podprla njegova prizadevanja s pozivom k "poštenim volitvam" in zapisala, da bi moral šteti vsak legalni glas in ne ilegalni. Prav tako so ji številni očitali, da se je prepozno odzvala na napade v Kapitolu.

Povsem drugačna pa je bila zgodba pred štirimi leti, ko je nekdanji predsedniški par, zakonca Obama, kljub porazu, z lepo dobrodošlico sprejel zakonca Trump na dan Donaldove zaprisege. Takrat je Melania Michelle podarila dragoceni okvir znamke Tiffany, čeprav obdarovanje ni v inavguracijskem protokolu, zato je s to potezo poskrbela za manjšo zmedo, ki jo je rešil Obama, ki je škatlo hitro nesel v Belo hišo.

michelle obama, melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • tadejca1 13:41 20.januar 2021.

    Pa sta šla...

  • mph 10:00 20.januar 2021.

    Klasična kokoš, ki ni naredila nič pozitivnega za Slovenijo razen stalno pljuvanje. In vredna svojega moža.

Sorodne novice