Magazin > VIP
81388 ogledov

Naš znani par le priznal, da sta po 30 letih ločena!

nana zeneli Facebook
Decembra domnev o ločitvi nista komentirala, sedaj pa je že vse jasno ...

Zakonca Nana in Gena Zeneli sta širni Sloveniji postala znana, ko sta pred več kot desetletjem nastopila v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, še bolj pa sta pozornost pritegnila, ko sta leta 2011 njuno ločitev spremenila v pravo medijsko vojno. Nana je za domače medije takrat povedala, da je bil Gena do nje celo nasilen in zato dobil začasno prepoved približevanja. Uradno sta se ločila leta 2012. Zakonca sta spore kasneje zgladila in ljubezni dala drugo priložnost, ko sta se leta 2014 že drugič poročila. Z otrokoma so se preselili v Švico.

Nana pa je maja 2021 razkrila, se je njena hčerka poročila in preselila v Avstrijo. Decembra smo na njenem Facebook profilu opazili, da tudi sama živi v sosednjem Gradcu, pod status razmerja pa ima označeno, da je samska. Gena po drugi strani, če gre verjeti Facebook podatkom, še vedno živi v Zürichu.

Vprašanje, kaj se dogaja z njunim zakonom, smo decembra naslovili na oba, a odgovora takrat nismo dobili. Smo ga pa tokrat, ko je Nana na družbenem omrežju nedavno zapisala: "Imam 50 let, po 30 letih zakona sem se ločila." In s tem potrdila domneve, o katerih smo poročali že decembra.

Nana Zeneli | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 8
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 17:34 14.marec 2024.

    A.H.F., hebala vas šiptarska posla!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:17 14.marec 2024.

    Če nas s takimi modeli ne bi obremenjevali, bi bilo povsem v redu. Pa normalno tudi!!!!

  • www 13:37 14.marec 2024.

    kateri je nana in kateri gena ?????????

Sorodne novice