Magazin > VIP
25683 ogledov

Novinarkine dojke Popoviča spet ujezile

Boris Popovič, predsedniške volitve 2017 Mediaspeed
Meni, da se mu dogaja huda krivica ...

Koprsko sodišče je Borisa Popoviča marca obsodilo na šest mesecev pogojne zaporne kazni s preizkusno dobo dveh let zaradi izjav, ki jih je dal kot župan. Sodba se nanaša na izjave, ki jih je Popovič kot župan dal na račun oprsja novinarke Eugenije Carl leta 2013. Višje sodišče v Kopru je sedaj v celoti pritrdilo prvostopenjskemu in nekdanjega koprskega župana pravnomočno obsodilo zaradi žaljivih izjav.

Eugenija Carl | Avtor: Mare Vavpotič Mare Vavpotič

Popoviča je to tako močno ujezilo, da se je javno razpisal kar na svojem Facebook profilu. Zapis objavljamo v celoti in nelektoriran: 

"Pritožil se bom na vrhovno in če bo treba še naprej na ustavno in če bo potrebno še na evropsko sodišče za človekove pravice, dokler ne dokažem in pokažem celemu svetu sramoto koprskega sodišča in novinarke elit!!! Jasno je, da sem edini na svetu, ki je obsojen, ker je pohvalil lepe ženske prsi oz še huje prenesel pohvale za nove prsi!!! Kaj pa pravica govora in izražanja, rekli so da naj bi to izrekel na sarkastični način!!! Lahko bi izrekel pohvalo na kateri koli način na svetu(humoristični, dramatični, sarkastični, tragični, energični, turobni, morbidni, veseli, otroški,....) pa to še ni in ne more biti kaznivo dejanje v nobeni normalni državi!!! Kreteni zakompleksani komunistični!!! Kar nekaj sodnikov je navadnih pičkic, ki se bojijo neugodne in brezkompromisne novinarke, ki bi jih enega po enega po za njo negativni sodbi naskočila z vsemi topovi!!! To je še en dokaz, da sodniki niso nepristranski, ker tudi ne morejo niti biti, če imajo določeni tako moč, da jih lahko medijsko v hipu uničijo že z majhno afero( lahko tudi skonstruirano)!!! Poglejte kako se je končalo s piransko sodnico, ki jo je protežirala ta novinarka!!! ZGODILO se ni NIČ!!! Če bi bila ta ista novinarka v tem primeru proti sodnici, bi bila ta sodnica že zdavnaj bivša, rušila bi na črno zgrajeno hišo na kmetijskem zemljišču in to še celo v državni lasti(torej naši), dobila bi tudi kazensko ovadbo in z njo in njeno kariero bi bilo konec!!! Tako pa NIČ!!! In takih primerov je na obali cel kup, pa tudi v vsej SLO, imaš podporo novinarke, lahko delaš čuda, nimaš podporo novinarke, ne obstajaš!!! Je takšna država, katero si vsi želimo?! Svinjarije politikov, kriminalistov, tožilcev, sodnikov, bankirjev, novinarjev, cenilcev je bilo, je in še bo ogromno!!! Sankcioniranih in dokazanih zelo malo, razen tistih, ki te podpore niso imeli!!! Taka moč medija in novinarja z jasno podporo stricev iz ozadja, ki deluje ekstremno at personam je nedopustna!!! Kdaj ste zasledili kakšen kritični članek omenjene novinarke v zvezi z Milanom Kučanom?!?! Niti ne boste!!! Pa tudi če bi imel 100.000€ mesečne pokojnine in niti v primeru, če bi bil edini upokojenec, ki pokojnino v Sloveniji sploh ima!!! Tako več ne more iti, temu sranju treba narediti konec, ne smemo dovoliti, da nas te rdeče elite dokončno uničijo in spremenijo ime naše države v Forum 21 s himno 'ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine'!!!"

Komentarjev 5
  • titty 00:01 04.oktober 2019.

    Ne neha pa ne neha! Popo, dovolj te imamo!!

  • perhan63 17:53 03.oktober 2019.

    ma to je presstitutka

  • sam50 14:07 03.oktober 2019.

    Ja,lonec s prstom kaže na kozico....

Sorodne novice