Magazin > VIP
43181 ogledov

Oglasi, spoti, film, komaj 9 let star sin znanega Slovenca že zvezda!

Mark Žitnik Youtube
Nastopanje obožuje tako kot očka, ki je bil nekoč eden naših najbolj znanih voditeljev.

Nekdanji televizijski voditelj in producent Mark Žitnik s soprogom in sinom danes uživa v družinskem življenju, ki je bilo v preteklosti polno pretresov. Sin Tristan se je namreč rodil s srčno napako, a je danes vesel deček, ki ga prav tako kot očka zanima svet zabave.

Že lansko leto je sodeloval v spotu Tinkare Kovač in Anike Horvat za skladbo Do roba in še čez, s katero sta zmagali na MMS. "Tinkara in Tristan sta se spoznala, ko je Tristan nastopil v spotu za zmagovalno skladbo MMS Do roba in še čez, ki jo pojeta z Aniko Horvat. Takrat sta se 'zaljubila' drug v drugega," je lani decembra razkril Žitnik in dodal, da se sin pri Tinkari uči petja, skupaj pa tudi nastopata. 

Mark Žitnik | Avtor: Facebook Facebook

Te dni pa igra eno glavnih vlog v oglasu za Slovenske železnice. "Posnel je že kar nekaj oglasov za večja podjetja, okoli pet. V tem uživa in dokler se zabava, ga pri tem podpiramo," je za Žurnal24 povedal ponosni očka. Sin bo kmalu dobil tudi svojo prvo filmsko vlogo, zaigral bo v filmu študentov AGRFT. Tristan pa ni le talentiran igralec, temveč tudi glasbenik, igra namreč čelo in kmalu ga čaka veliki koncert v domačem kulturnem domu, očka pa vedno ponosno navijata v prvi vrsti, še dodaja Mark. 

Komentarjev 14
  • andrej084 18:00 06.januar 2024.

    O oči kako imaš ti velikega. Ah sine, počakaj, da ga od mamice vidiš....

  • Avatar torolino
    torolino 17:45 06.januar 2024.

    Znanega slovenca...In znane mame.

  • Kolr 16:45 06.januar 2024.

    Men tud to zgleda kot samopromocija in kako zivet brez dela...kmal ga je naucu..zato pa gre ta svet v maloro...vcas so otroke ucil delat sedaj pa glumit...

Sorodne novice