Magazin > VIP
9263 ogledov

Pevka Nika, ki je za pomoč prosila politični vrh, pristala v bolnišnici

Nika Antolos Instagram
Tudi predsednica Grabar Kitarović ji ni mogla pomagati.

Hrvaška pevka Nika Antolos, poznana kot nekdanja članica skupine Feminnem, se že dve leti bori z multiplo sklerozo, pred kratkim pa je zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja ponovno znašla v bolnišnici. "Pulz ... ponovno. Vse lahko naredim, toda moje telo ne. Spot in pesem sta zunaj ... in zdaj dnevna bolnišnica, kortikosteroidi, počitek in stiskanje Sienne do onemoglosti ... P.S. Hvala vsem za lepe besede glede pesmi in spota. To mi pomeni veliko," je pevka napisala ob fotografijo, na kateri prejema infuzijo. 

Nika je tudi slovenski javnosti postala bolj znana preteklo zimo, ko je z javnim pismom pobarala hrvaško predsednico Kolindo Grabar Kitarović. In sicer glede konopljinega olja, ki ji lajša simptome, a je na Hrvaškem še vedno ilegalen. Nika je predsednici napisala, da mora kršiti zakon in olje kupovati v Sloveniji, kar ji povzroča še dodaten stres. Povedala je, da namesto, da bi se s hčerko lovila, jo bo mala morda kmalu morala porivati v vozičku. Ona in šest tisoč ostalih Hrvatov nima časa, živijo za sedaj, zato jo prosijo, da stvari čim prej premakne, saj je olje ena redkih stvari, ki pomaga lajšati bolečine pri tovrstnih boleznih.

Predsednica ji je na javno pismo odgovorila, a žal ni mogla veliko spremeniti. "Na žalost je na Hrvaškem veliko ljudi, ki trpijo za različnimi boleznimi, ki jih v vsakdanjem življenju postopoma blokirajo in jim povzročajo hude fizične bolečine. Zato poskušam v celoti razumeti problem, o katerem govorite,"  je takrat v pismu zapisala predsednica, ki pravi, da razume stisko, ki je še toliko večja, ker je Nika mama malčica, a da predsednik nima pooblastil, da bi spreminjal zakon. Povabila jo je tudi na sestanek, na katerem bi o tej tematiki govorili podrobneje in pogledali, kako ji Kitarovićeva lahko pomaga.

Komentarjev 3
  • Avatar Runkilenna
    Runkilenna 01:48 30.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Janez_53 17:47 29.april 2019.

    A.H.F., "grljenje" po hrvaško ni "stiskanje", ampak "objemanje". Če že nekaj prevajate, morate obvladati oba jezika.

  • moder 12:47 29.april 2019.

    Sej pa olje je tudi v sloveniji prepovedano, ker tudi našim uradnikom ni mar za ljudi, važn da oni dobijo plačo in kak bonus pod mizo,...

Sorodne novice