Magazin > VIP
32464 ogledov

Pijana voznica v našo misico in otroke, izpit in avto vzeli žrtvi

Lara Nastran Lara Nastran in Mali zakladi obdarujejo
Saj ni res, pa je!

Nekdanja misica, danes mamica treh otrok in spletna vplivnica Lara Koren Nastran je doživela prometno nesrečo, ki jo je povzročila vinjena voznica, ki je zapeljala v rdečo luč. Lara je imela v avtomobilu otroke, ki jih je ravno pred dogodkom pobrala v vrtcu, a na srečo so jo vsi odnesli brez poškodb.

Se je pa zgodila še ena neprijetnost. Ko je Lara poklicala policiste, so te avto in izpit vzeli njej, to pa zato, ker ga je pozabila podaljšati. Podaljšati bi ga morala zaradi dioptrije, ki pa je nima več, saj je vid nedavno popravila z operacijo. Tako je ostala brez izpita, avto so ji zasegli, plačati pa bo morala 500 evrov kazni.

"Pa še najboljši del: nažgana gospa, ki je šla v rdečo, naredila dve nesreči v roku 5 minut, ima svoj avto in verjetno bo dobila tudi izpit nazaj, jaz, ki sem samo skočila po otroke v vrtec, vozila prav, napihala 0.0 in vse vse skupaj prijavila, sem pa brez izpita in brez avta," je sporočila na Instagramu. 

Lara Koren Nastran | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 12
  • Avatar pantani
    pantani 07:29 12.maj 2022.

    To nima veze, če si kršila zakon,si pač ob izpit!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:30 11.maj 2022.

    Naj bomo pred zakonom vsi na istem. Bi se pa strinjala, da bi morala vinjena voznica bolj/ strožje nositi posledice svojih dejanj.

  • rd2dmk2 22:03 11.maj 2022.

    torej zakon je za vse, za misice in spletne uplivnice in za mene. če je zakon ne umene, naj se lotijo spreminjanja takega zakona. in gospa spletna vplivnica, ne se delat neumne, ker si imela težave z očmi, si sihurno ...prikaži več vedela, kakšni so postopki z dovoljenjem za vožnjo avta. in če bi bila normalna oseba ( ne pa uplivnica ) bi ob spremembi stanja ( oči okej ) šla to uredit. tako pa je važno da se tipka po FB in tviterju, dokumente pa ko jih jebe. še premal so ti dal kazni.

Sorodne novice