Magazin > VIP
4632 ogledov

Po 18 letih še vedno "prve" noge Slovenije!

Miša Margan Aleš Kocbek
Za njo se je borilo več kot ducat znanih moških, danes pa je še vedno mikavna prav tako, kot takrat, ko je krpice odložila za Playboy.

Miša Margan je bila ena najbolj zaželenih Slovenk. Nekdanja missica, Playboyevo dekle in Pop TV-jeva Sanjska ženska, za katero se je leta 2005 v televizijskem šovu borilo več kot ducat moških. Miša je v šovu ostala samska, je pa kasneje njeno srce ujel štajerski podjetnik in oljar Gorazd Kocbek, s katerim se je tudi poročila, v zakonu pa se jima je rodila hčerka. 

Miša pa je tudi 18 let po šovu Sanjska ženska videti sanjsko, predvsem pa se je tudi pri 44 letih drži sloves "najlepših in najdaljših nog" Slovenije. Pravi, da je postavo dolgo ohranjala z rednimi obiski fitnesa, zadnje pol leta pa ji nagaja križ, zato za linijo skrbi predvsem z zdravo prehrano, zahvali pa se lahko tudi dobrim genom, kot pravi sama. Lepotica pot v svetu mode nadaljevala kot lastnica modne agencije za odrasle in otroke, a se s tem danes več ne ukvarja, svojo pisateljsko žilico pa je unovčila kot novinarka in pisateljica, leta 2019 je namreč izšel njen knjižni prvenec Mesto prevar. Danes dela v družinskem podjetju, nedavno pa je izšla že njena druga knjiga, tokrat kuharska, z naslovom Moja bučna kuhinja. 

Miša Margan | Avtor: Aleš Kocbek Aleš Kocbek

Miša pa je leta 2021 tudi ostro, a vljudno podala svoje mnenje o takratnem Sanjskem moškem, Gregorju Čeglaju. "Vsako dekle, ki se je prijavilo v šov, v katerem nekdo dobi naziv Sanjski si zasluži, da se obravnava s spoštovanjem. Da jo moški postavi na piedestal. Gregor je še premlad, nezrel, čeprav je dopolnil 31 let. Morda bo znal ceniti žensko, ko bo v letih mojega moža," je med drugim zapisala takrat. Celoten zapis si preberite TUKAJ

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice