Magazin > VIP
3999 ogledov

Poroka na 1. pogled: Šok v novi sezoni, pozna nevesta ženina že od prej?

Poroka na prvi pogled Planet TV
Planet TV že razkril prve "zaplete".

Kmalu bomo na Planetu lahko spremljali tretjo sezono slovenske različice ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled. Prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled sta gledalce navdušili, že kmalu pa se priljubljeni šov na Planet vrača z novimi ljubezenskimi zgodbami novih ženinov in nevest, ki se bodo prvič videli šele pred matičarjem ter nato pred kamerami nadaljevali skupno zgodbo. Pa se bodo pred oltarjem res srečali šele prvič? Planet TV je namreč že objavil prve posnetke iz šova in na enem izmed njih prelepa rdečelasa nevesta pove: "In potem se on obrne in šok, njega poznam." 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Tudi v novi sezoni bomo na poti iskanja prave ljubezni spremljali šest parov, mladoporočencem pa bodo znova pomagali trije strokovnjaki. Psihologa in psihodiagnostika Timoteja Strnada smo spoznali že v prvih dveh sezonah, pri vzpostavljanju partnerskega odnosa in svetovanju pri izzivih skupnega življenja pa mu bosta tokrat pomagali partnerska terapevtka Špela Gornik ter publicistka Sonja Javornik. Nove sezona bo postregla s čustvenimi vrtinci, iskrenimi metuljčki zaljubljenosti in dramatičnimi preobrati oziroma kot je napovedala strokovnjakinja Špela Gornik: "Za tretjo sezono Poroke na prvi pogled gledalkam in gledalcem predlagam, da na kavč namestijo varnostne pasove, ker to bo kot vožnja z vlakcem smrti. Povedano po domače, premetavalo vas bo."

To pa je o novi sezoni povedala Javornik, ki se bo strokovnjakom v šovu pridružila prvič: Novo sezono bodo na Planet TV začeli predvajati marca. Po Sonjinih besedah nas čakajo razburljive zgodbe. "Lahko povem, da sem bila na snemanju vsakič znova šokirana. Odnosi bodo zelo zanimivi. Veliko vzponov in padcev ter presenečenj. Na koncu pa smo vsi jokali." Svojo izkušnjo z zakonom je za Žurnal24 nedavno razkrila tudi Sonja in ta ni bila ravno lepa. "Poroka na prvi pogled je res čisto poseben eksperiment. Parom se v nekaj tednih zgodi toliko, kot običajnim zakoncem v več letih. Zato res ni lahko razumeti, kaj se dogaja novopečenim zakoncem v šovu. Ampak tudi moj zakon je bil poseben in svojevrsten eksperiment! Konec leta 2000 sem v Beogradu spoznala moškega, v katerega sem se zaljubila. Ker smo takrat za obisk Srbije potrebovali vizum in zavarovanje za avto, je bila moja zveza na daljavo zelo draga. Dobesedno. Ko sva po dveh mojih obiskih in enem njegovem pri meni razmišljala, kaj naj, mi je predlagal poroko in selitev tja. Torej sem se tudi jaz poročila dokaj hitro, poleg tega sem po selitvi v srbsko prestolnico bila praktično ves čas z možem, saj tam še nisem imela prijateljev. Zato vem, kaj pomeni, ko si skupaj cele dneve. Ko konflikta ne moreš predebatirati s prijateljicami, ki jim zaupaš, saj so bili telefonski klici takrat strašno dragi, spletnih povezav pa večina še ni uporabljala," je za naš medij povedala Sonja, več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice