Magazin > VIP
34672 ogledov

Sin tega znanega pevca bo iskal ženo v resničnostnem šovu

Sebastian Popović instagram
V resničnostnem šovu "Poročim sina?" bo ženo iskal sin znanega pevca Daniela Popovića.

Vsako snaho mora "odobriti" mama, zato bo Sebastianu pri izbiri v oddaji Nove TV "Poročim sina?" pomagala mama Sanja Bjedov Popović, uspešna podjetnica in nekdanja manekenka. Ker je junija letos za InMagazin potrdil, da je v resni zvezi, nas je zanimalo, kaj se je zgodilo v tako kratkem času in kako to, da se je odločil, da je zdaj čas za poroko. Za 24sata je Sebastian povedal:

"Življenje se spreminja iz dneva v dan in s tem tudi odločitve, ki niso dokončne. Življenje me sili v iskanje in poroka je velik korak, za katerega sem se odločil, kot bi želel videti, ali bom tukaj srečal ljubezen svojega življenja," nam je povedal Popović, ki zase pravi, da je po duši romantik, a hkrati navzven hedonist. Zatrjuje, da bo zagotovo poslušal mamin nasvet, in tudi če ne bo našel ljubezni, bo domov odšel vsaj z lepimi spomini in zanimivo izkušnjo. "O nekaterih stvareh bom zagotovo poslušal mamo, saj bo videla in slišala stvari, ki jih pogrešam, a glede na to, kako dobro jo poznam, bo skušala vsiliti nekatere svoje želje," je dejal Sebastian, ki ga privlačijo visoka in suha dekleta z lepimi lasmi, odbija pa ga skopost. Sanja si za sina želi enako kot vsaka mama, in kot pravi, je do žensk zelo pravičen in pošten. "Za Sebastiana želim točno takšno žensko, kot si jo želi on in jo bo izbral. Zanj bi želela lepo, pametno, uspešno in privlačno ter da bi poleg njega oboževala tudi mene," nam z nasmehom na obrazu razkrije in doda, da bo zmanjšala svoje obiske k sinu, če ji bodoča snaha ne bo všeč.

Sebastian Popović | Avtor: instagram instagram

Sinova poroka ji je izjemno pomembna, sinček pa je, kot pravi, zelo hitro zrasel in se zdaj podaja na novo življenjsko avanturo. Poleg mamice Sanje se tega veseli tudi očka Daniel, ki komaj čaka, da v družino Popović pride snaha in morda nekoč tudi naraščaj. "Potiho si želita novega člana družine, pa tudi mene v zakonu, a bo to težka naloga," je na koncu priznal Sebastian.

 

Komentarjev 1
  • Ender3 11:11 18.avgust 2022.

    Dobrega sina, znanega pevca bo, težko oddati na resničnostnem šovu. Le ta temelji na scenariju in ne na, resničnosti dogajanja...

Sorodne novice