Magazin > VIP
5273 ogledov

Škandal v družini Clooney: To meče slabo luč tudi na Amal

amal clooney, george clooney
Zaporni kazni se ni mogla izogniti …

Kljub temu, da ima žena hollywoodskega zvezdnika Georga Clooneyja, Amal Clooney, pravo v mezincu, se njena sestra Tala Alamuddin Le Tallec ni mogla izogniti rešetkam. In prav je tako! 47-letnico so zaradi vožnje pod vplivom alkohola namreč obsodili na tri tednsko zaporno kazen in 6400 ameriških dolarjev denarne kazni, piše Today.

Talo je zaradi rutinske kontrole prometa ustavil policaj, v krvi pa je imela trikrat večjo količino alkohola kot je dovoljeno. Amalini sestri je danes žal in odgovorno sprejema posledice. Tisti večer naj bi spila dva kozarca vina in kozarec penine, vozila pa je soprogov avto. Policaj je izjavil, da zaradi opitosti, tisti večer ni bila zmožna odgovarjati na vprašanja, poleg zaporne in denarne kazni, pa bo za štiri leta ob vozniško dovoljenje. Tali, ki je mama štirih otrok, pa ni žal le zaradi prekrška, temveč tudi zaradi negativne publicitete, na katero nima vpliva in ki črno luč meče tudi na njeno družino.

Komentarjev 2
  • Snežinko 12:13 18.oktober 2019.

    Ni mi čisto jasno, zakaj bi morala taka napaka metati slabo luč tudi na njeno sestro... saj Amal ni njene skrbnica, niti ta sestra ni mladoletna. Torje je popolnoma samostojna in odgovorna zase. Če sta sestri še ne pomeni avtomatsko, ...prikaži več da bo zdaj kar cel klan "v škandalu". Če bi bilo temu tako, potem bi tudi v zapor šli obe in ne samo ta, ki je kriva, kajne?

Sorodne novice