Magazin > VIP
56913 ogledov

Šok: To je Trump za božič poklonil Melanii

melania trump Profimedia
Američani se zgražajo …

Mu verjamete, da je ob vsem tem denarju Donald Trump soprogi Melanii podaril le to ... Sodeč po odgovoru, ki ga je dobil obveščevalni analitik, nameščen v Kuvajtu, je bila to le … čestitka, piše usatoday.com. Ko je zaslišal vprašanje, se je Trump v svoji pisarni naslonil na fotelj, od koder je potekal video klica, in odgovoril: 

"Oh, to je težko vprašanje. No, reči moram, da sem ji podaril zelo lepo voščilnico. Saj veste, veliko delam. Podaril sem ji prekrasno voščilnico, v bistvu sem jih izbral kar nekaj in ji podaril najlepšo. Veliko ljubezni, ljubiva najino družino, ljubiva drug drugega in imava odlično zvezo, tako kot vi s svojo ženo, upam. Imava čudovito razmerje." Kasneje je sicer dodal, da božično darilo še pripravlja. 

To pa ni prvič, da je predsednik Trump svoji ženi podaril le čestitko, očitno je to njegova tradicija, saj je to Melanii podaril tudi za rojstni dan leta 2018. "No, bolje, da tega ne omenjam, da ne bom v težavah. Morda ji nisem dal tako veliko. Dal sem ji čudovito čestitko. Saj veste, sem prezaposlen, da bi tekal za darili," je takrat povedal v enem izmed jutranjih šovov. 

Komentarjev 2
  • kontrahan 12:56 10.januar 2020.

    he he 10 kalašnikov pa 100000 nabojev bi ji podaril, pa se amigosi nebi zgražali he he

  • fiston 18:23 03.januar 2020.

    E Donalde moja zveza ni tako odlična in ni toliko ljubezni kot v tvoji. Si pač ne moreva privoščiti, da bi imela vsak svoje nadstropje.

Sorodne novice