Magazin > VIP
5556 ogledov

Spolne zlorabe: Padajo novi veljaki, razkrite umazane podrobnosti

Kate Upton Profimedias
Po obtožbah spolnega nadlegovanja s strani filmskega producenta Harveyja Weinsteina, se opogumlja vse več zvezdnic, ki razkrivajo zgodbe o svojih slavnih nadlegovalcih.

Podrobno je o svoji izkušnji spolne zlorabe spregovorila manekenka Kate Upton, ki prvega moža znamke Guess Paula Marciana obtožuje, da jo je leta 2010 na snemanju grabil za prsi, otipaval in poljubljal, kasneje pa ji celo večkrat trkal na vrata hotelske sobe. Ker ga je zavrnila, je tisti posel izgubila, češ da je predebela, a je z Guessom še naprej sodelovala pri drugih kampanjah. 

Razburkano je tudi v svetu glasbe. Leta 2002 naj bi Nick Carter, član nekdaj priljubljene skupine The Backstreet Boys, posilil pevko Melisso Schuman, ki ji je bilo takrat le 18 let. Pevka se je po vseh teh letih opogumila in Nicka ta teden prijavila policiji. 

Zvezdnice prekinile molk

Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Cara Delevingne, Ashley Judd, Mira Sorvino in Florence Darel so ene najslavnejših igralk, ki so priznale, da so bile Weinsteinove žrtve. Pred kratkim pa je o umazanih podrobnostih za New York Times spregovorila tudi igralka Salma Hayek. 

Salma trdi, da jo je Harvey med snemanjem filma Frida, leta 2002, silil v skupno tuširanje, v masažo, oralno zadovoljevanje in želel, da se s kolegico slečeta pred njim. Ker ga je igralka odločno zavrnila, naj bi je celo grozil, da ji bo polomil kolena. Producent vse obtožbe zanika in pravi, da na snemanju filma Frida sploh ni bil prisoten.

Komentarjev 4
  • uni65 21:32 09.februar 2018.

    "Zvezdice"so bile takrat ko so dale noge narazen, zdaj so pa zvezdnice, HALOOOin to nadlegovane

  • matermila 16:32 09.februar 2018.

    Kaj pa una Jankovičeva lekarnarca se pa nič ne buni?

  • NeAnonimni 15:04 09.februar 2018.

    Ni zloraba, če daš noge narazen, da dobiš bogato službo.

Sorodne novice