Magazin > VIP
3583 ogledov

Ta znana Slovenka v Dalmaciji služi s tako vročim poslom!

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon Planet TV
Ljubitelji resničnostnih šovov jo dobro poznate, služi pa z zelo romantičnim poslom!

Milena Pleško je kot strokovnjakinja sodelovala v prvi sezoni šova Ljubezen na prvi pogled in televizijskim parom pomagala premagovati ovire. Izkušenj ima ogromno, saj je lastnica elitne agencije za povezovanje samskih na osebnem nivoju Aglaia. 
Milena organizira tudi sanjska križarjenja za samske, v začetku junija križarjenje po Dalmaciji za geje, o katerem so se razpisali celo hrvaški mediji, saj podjetnica s svojo agencijo prodira tudi na hrvaški trg. 

"Doživite osupljive kotičke Dalmacije na krovu izbrane križarke, ki bo v vas s svojim klasičnim slogom, vzbudila nostalgične občutke. Doživite jo v družbi moških, ki so odprti, podobno misleči in pripravljeni, da izkusijo novo doživetje," tako Milena križarjenje za geje oglašuje na svoji spletni strani, hrvaški Index pa poroča, da na tovrstnem križarjenju na manjka dobre zabave, kot je tekmovanje v mokrih majicah, hitri zmenki in večer odprtega odra, na katerem bodo udeleženci lahko pokazali svoje talente. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice