Magazin > VIP
1658 ogledov

Ta znani parček je komaj začel, pa se je že razšel

Jesse J Profimedia
Igralec in pevka sta prekinila svojo romanco …

Slavni par naj bi zvezo, po poročanju Us Weekley, končal pred enim mesecem. 31-letna britanska pevka Jessie J in 39-letni igralec Channing Tatum, ki so ju kot par prvič opazili oktobra lani, pa sta si kljub razhodu menda še vedno zelo blizu in ohranjata prijateljske odnose. 

Jesse J | Avtor: Profimedia Profimedia

Igralec se je sicer lani aprila razšel z ženo, igralko Jenno Dewan, ki je takrat priznala, da je presenečena nad tem, kako hitro je soprog prebolel ločitev in si našel novo. Nekdanja zakonca imata skupaj šestletno hčerko Everlyn

Tudi oboževalci so bili presenečeni, kako hitro sta se Channing in Jessie začela pojavljati kot par. Igralec jo je podpiral na koncertih, ona pa mu je ob strani stala že na premieri Magic Mike šova v Londonu, novembra lani. Intimne trenutke sta večkrat delila z javnostjo, tudi to, kako je Chann izgubil pri družabni igri in moral za kazen objaviti eno izmed svojih seksi fotografij, ki jo je izbrala Jess. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice