Magazin > VIP
2867 ogledov

Tako je Beyonce po škandalu kaznovala Lizzo

beyonce Profimedia
Postavila se je na stran plesalcev.

V Los Angelesu so trije nekdanji plesalci raperke Lizzo zvezdnico obtožili spolnega nadlegovanja in ustvarjanja sovražnega delovnega okolja. Tožniki - Arianna Davis, Crystal Williams in Noelle Rodriguez - trdijo, da je 35-letna pevka grajala pelsalko, ker se je zredila, in jo odpustila po tem, ko je izvedela, da je to grajanje snemala. 

Lizzo | Avtor: Google Google

Trdili so tudi, da je Lizzo nekoč med potovanjem v Amsterdam pritiskala na svoje plesalce, naj sodelujejo v seks šovu, pri čemer je očitno “spodbujala plesalce, naj se izmenično dotikajo golih nastopajočih, lovijo vibratorje, ki jih potegnejo iz vagin nastopajočih, in jedo banane, ki štrlijo iz nastopajočih”. Ker je dobitnica grammyja postala znana po tem, da je v svoji karieri slavila telesno raznolikost in medsebojno vključenost, so bile obtožbe seveda velik šok za oboževalce.

Na tožbo se je odzvala tudi Beyonce, ki je iz remiksa “Break My Soul” črtala Lizzino ime, nekaj ur po tem, ko je bila vložena tožba. V izvirnem besedilu Beyoncé imenuje Lizzo in zapoje: "Betty Davis, Solange Knowles, Badu, Lizzo, Kelly Rowl.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice