Magazin > VIP
52047 ogledov

Tako je Mario Galunič ravnal z gosti, ki mu niso bili pri srcu

Mario Galunič RTVS
Na sceni že 30 let.

Mario Galunič je stalnica televizijskih zaslonov že tri desetletja. V svoji karieri je sodeloval pri desetih različnih televizijskih oddajah in vodil več kot 25 festivalov in posebnih oddaj. Trenutno se vrača z novo sezono kviza Joker, najbolj odmevne pa so bile njegove nedeljske razvedrilne oddaje, Nedeljskih 60, Zoom in Mario, ki jih je vodil in urednikoval skoraj 10 let, od leta 1993 do leta 2002. Od leta 2014 je prevzel tudi štiri letni mandat odgovornega urednika razvedrilnega programa TV Slovenija.

"Mislim, da sem vedno veljal za zanesljivega voditelja, za katerega se ve, da skoraj nič ne bo šlo narobe," je o svoji dolgoletni televizijski karieri med drugim povedal voditeljici nedeljskega popoldneva in televizijski kolegici Bernardi Žarn.
Povedal je, da avtobiografije ne bo napisal, saj si ne želi pisati o tem, kako je na televiziji vse super in kako so vsi med seboj prijatelji, ker to ne drži ter razkril, kako zna oddaje speljati tudi z gosti, ki mu niso preveč pri srcu.

"Že v življenju nam niso vsi ljudje enako simpatični in v takem poslu ne moreš izbirati, da boš imel v studiju samo svoje prijatelje in ljudi, ki jih občuduješ. Pride pa tudi kakšen takšen, s katerim v zasebnem življenju ne bi šel na kavo, in potem ti gre malo na živce, ampak se je treba v tem poslu naučiti, da imaš tega človeka vsaj tistih 15 minut rad, ko ga imaš pred kamero. To je pač moja izkušnja," je povedal Galunič, voditelj Jože Robežnik pa mu je na to odgovoril: "To je kar dober nastavek za politika." A se Mario z njim ni strinjal, zato mu je hudomušno odgovoril: "Ne, če me kdaj vidiš v politiki, prosim, užgi me" 

Komentarjev 4
  • Avatar Linstolenna
    Linstolenna 19:23 25.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • dusan11 17:13 25.februar 2022.

    Kaj to je oni, ki polaga toplovodne cevi

  • Brnica 13:32 25.februar 2022.

    Ta tip je zelo antipatičen.

Sorodne novice