Magazin > VIP
8104 ogledov

Tako se ministri preko Tine "prilizujejo" Golobu

Tina Gaber in Robert Golob Flickr/Vlada RS
Ministrova žena zadela v polno! Strinjamo se, da je to eno najboljših novoletnih daril, ki jih lahko dobiš ...

Tina Gaber je na Instagramu pokazala, da se drži novoletnih zaobljub, ki si jih je zastavila. To je, da bo v novem letu bolj aktivna in dnevno naredila veliko več korakov kot lani. Tako se je odpravila po še vedno okrašeni Ljubljani in si zadala še en izziv, to je odkrivanje ulic, ki jih še ni poznala. 

Po sprehodu, na katerem si je privoščila tudi kostanj, pa se je okrepila z veganskimi sarmami, ki jih je pripravila in Tini podarila soproga finančnega ministra Klemna Boštjančiča, Eva Boštjančič. Tina je svojim sledilcem zagotovila, da imajo enako okus kot sarme z mesom in pohvalila ministrovo ženo. Mi pa se strinjamo, da je to zagotovo eno izmed najbolj slastnih in hvaležnih novoletnih daril. Če gre skozi želodec ljubezen, kot pravijo, gre morda tudi naklonjenost, zato ministrova soproga s to gesto zagotovo ni zgrešila. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Sicer pa je Tina v prazničnih dneh na svojem Instagram profilu objavila tudi intimen trenutek z Robertom Golobom, česar v preteklosti še ni storila. Zdi se, da je posnetek razkril tudi delček njunega doma. Ob opisu praznikov se je premier mudil ob smrečici, ob koncu posnetka pa je Tina svojemu dragemu namenila nežen objem. Poleg lepih stvari pa je omenila tudi praznične prepire, več o tem si preberite TUKAJ. 

Premier v predvolilni kampanji ni želel komentirati svojega družinskega življenja, a že takrat se je namigovalo, da se s soprogo ločujeta. To je postalo jasno, ko je v začetku leta odjeknilo, da je Golobova nova srčna izbranka nekdanja misica, lobistka in spletna vplivnica Tina Gaber. Prvič sta se kot par pojavila februarja, na državni proslavi ob kulturnem prazniku, kasneje pa je premier za Pop TV povedal, da sta par že nekaj časa in da skupaj tudi živita.  Kot je pisala revija Lady, je Golob od začetka poletja tudi uradno ločen od soproge Jane Golob Nemec. Omenjeni medij je še poročal, da se je premier s sedaj že bivšo ženo razšel sporazumno, uspešno sta se dogovorila tudi glede preživljanja in vzgoje njunih treh otrok ter glede delitve premoženja.

Komentarjev 24
  • Kmodri_ 17:55 04.januar 2024.

    Odlično, tudi krave se pasejo...!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 14:22 04.januar 2024.

    Mar res mislite, da vsaj malo Normalne državljane zanimajo te limonadnice????

  • atamama 12:46 04.januar 2024.

    Škoda, prelepo da bi trajalo, so rekli včasih. Saj bi našega PV zagovarjal ČE ne bi včasih opazil s kom je v družbi. Pasjeljubci/ljudje s polno ritjo in brez empatije do sočloveka/so se vtaknili v politiko preko ''sponzoruše''. Redkokdaj se ...prikaži večse strinjam z Mahničem, pa mislim, da tudi Godina ga ravno ne ljubi. Ampak okoli razmišljanja trenutnega PV ter s katero glavo razmišlja, tukaj pa je kar leva in desna srenja če ne že javno pa vsaj potiho enakega mnenja. Škoda, pa ideje in elan so bile dobre.

Sorodne novice