Magazin > VIP
7305 ogledov

Zato je Tina Gaber pri protokolu zamenjala Zorana Jankovića

Tina Gaber Robert Golob Profimedia
Pravijo, da je šlo zgolj za naključje.

Minuli petek, 1. decembra so v večini slovenskih mest prižgali praznično razsvetljavo oziroma lučke. Tudi v Ljubljani, ker je to na Prešernovem trgu v družbi podžupana naredila Tina Gaber. Številni so se spraševali, glede na to, da prejšnja leta na tem prazničnem dejanju niso opazili partneric naših predsednikov vlad, zakaj je ta čast pripadla gospe Gaber in kdo je o tem odločal. Z Mestne občine Ljubljana so nam odgovorili, da je šlo zgolj za naključje. 

"Lučke običajno prižge župan. Ker je bil službeno odsoten v tujini, ga je nadomestil podžupan Aleš Čerin. Ker se smreka imenuje Tina, je podžupan povabil vse Tine, naj se mu pridružijo pri prižigu lučk; Tina Gaber je bila dovolj blizu," je za Žurnal24 odgovorila mestna uprava. 

Tina Gaber se je kot partnerka premierja Roberta Goloba na državni prireditvi uradno prvič pojavila februarja, in sicer na proslavi ob Prešernovem dnevu. Vse od takrat redno sodeluje na državnih protokolarnih prireditvah in se s premierjem udeležuje visokih obiskov v tujini. Tam vedno navduši s svojo omikanostjo in izbranim stilom, ki pa ima včasih tudi poseben pomen. To na primer je z izbiro oblačil sporočala na nedavnem obisku pri francoskem predsedniku v Parizu. A ne le s politiki, giba se tudi v družbi kronanih glav, več o tem TUKAJ. Za svečane prireditve in državne obiske pogosto izbere oblačila slovenske oblikovalke Jerneje P. Zhembrovskyy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Komentarjev 23
  • atamama 21:31 07.december 2023.

    Malo ''morgen'' o tem, da je bila Tina ravno tam.... ker ona za lastno promocijo tudi ''dr*k izpod sebe'' ... Neokusno in do ljudi s strani PV tudi neodgovorno ali v skladu z razmišljanjem napačne glave. Sicer pa kroži vprašanje...''kdo ...prikaži več bo prvi podrl Tino v Ljubljani po novem letu''... in pove vse o tem kako ljudje gledajo nanjo...

  • sandi76 19:56 07.december 2023.

    Vegeta ?

  • Ender3D 16:01 07.december 2023.

    Baje so pozneje tistega vecera vsi skupaj imeli orgijo v ćamcu pod zmajskim mostom. DEEE. Prisotnih je bilo vec "trdih cevi" katere je 1. nutrija spretno očistila. NJEE

Sorodne novice