Magazin > VIP
70293 ogledov

Premier in Tina Gaber: Je s tem razkrila, da se prepirata?

Tina Gaber Robert Golob Profimedia Tina Gaber in Robert Golob.
Nov mejnik v zvezi Roberta Goloba in Tine Gaber.

Tina Gaber je v prazničnih dneh na svojem Instagram profilu objavila intimen trenutek z Robertom Golobom, česar v preteklosti še ni storila. Zdi se, da posnetek razkriva tudi delček njunega doma. Ob opisu Tininih praznikov se Robert mudi ob smrečici, ob koncu posnetka pa svojemu dragemu namenila nežen objem. 

Ob posnetku je opisala, kako so bili videti njuni prazniki in omenila tudi "pričkanje". "Radost in veselje. Zajetna doza nostalgije. Pogrešanje tistih, ki jih ne morem več objeti. Sočutje. Čarobne lučke. Dobra družba. Precej neke odvečne embalaže. Smeh. Ščepec pričkanja. Petje in ples. Ogromno hvaležnosti. Sreča," je zapisala.

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Premier v predvolilni kampanji ni želel komentirati svojega družinskega življenja, a že takrat se je namigovalo, da se s soprogo ločujeta. To je postalo jasno, ko je v začetku leta odjeknilo, da je Golobova nova srčna izbranka nekdanja misica, lobistka in spletna vplivnica Tina Gaber. Prvič sta se kot par pojavila februarja, na državni proslavi ob kulturnem prazniku, kasneje pa je premier za Pop TV povedal, da sta par že nekaj časa in da skupaj tudi živita. 

Kot je pisala revija Lady, je Golob od začetka poletja tudi uradno ločen od soproge Jane Golob Nemec. Omenjeni medij je še poročal, da se je premier s sedaj že bivšo ženo razšel sporazumno, uspešno sta se dogovorila tudi glede preživljanja in vzgoje njunih treh otrok ter glede delitve premoženja. Golob naj bi bil do bivše žene velikodušen tudi kar se tiče finančnega vidika ločitve.

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 45
  • lojs 09:03 28.december 2023.

    pogrešam dobro "staro" esmeraldo, ... ne pa tole sranje, bljak

  • Stane Adamič 08:25 28.december 2023.

    Kako ga ni sram, ko pa vsi vemo, da je konkubina! Vsi so jo imeli, kateri za katere je mislila, da imajo denar!

  • Avatar lopov
    lopov 08:00 28.december 2023.

    VSE to je samo predstava za javnost.. . on je drugače usmerjeni... bivša ga dobila z moškimi v postelji in to z dvema sodelavcema... zato sta se tudi ločila.. ne zaradi tine... tina je plačana spremljevalka da zakrije dejansko stanje ...prikaži večje kot je v resnici.. tino zanima samo denar, slava, in postavljanje v javnosti... ko ji ne bo nudil kar bo hotela bo šla z drugim premožnim.. V mote carlo in Dubai se marsikaj dogajalo vedar golob še zaenkrat uspešno prekriva... rekel je da mu pazi otroke a temu ni

Sorodne novice