Magazin > VIP
5636 ogledov

Tanja Ribič: "Še vedno se pogrešava"

Tanja Ribič in Branko Đurić-Đuro instagram
Ljubezen, ki traja že 30 let.

Naš najbolj zaljubljen igralski par Tanja Ribič in Branko Đurić je te dni praznoval že 30. obletnico, odkar je med njima preskočila iskra. "Pred tridesetimi leti sva začutila, da je med nama preskočilo, a takrat so bile okoliščine za najino ljubezen še nesprejemljive. Nisva želela prizadeti nikogar ali žrtvovati tujo srečo za svojo. Par sva nato postala šele čez dve leti," je Tanja za zurnal24.si povedala ob okrogli obletnici ljubezni. 

Par je sicer poročen 25 let, a igralka pravi, da je bila poroka samo formalnost in da ji je bolj pomemben tisti trenutek pred tridesetimi leti, ko sta se z Đurom zaljubila. Praznujeta najraje tako, da se spominjata skupnih let in jima je ob tem še vedno toplo. Še danes sta nerazdružljiva in čas, ko sta narazen, zmanjšata na minimum. "Kadar gre Đuro na turnejo, se mu večkrat  pridružim, če sem le prosta. Če gre sam, pa ne gre za dolgo, a ga še vedno močno pogrešam, kadar ga ni," dodaja Tanja. 

Sicer pa par ni povezan le intimno, ampak se vsa ta leta prepletajo tudi njune ustvarjalne poti, zadnjih pet let v zagrebškem gledališču Luda Kuća, ki sta ga ustanovila s prijateljem, znanim hrvaškim igralcem Renejem Bitorajcem "Delno sem še vedno zaposlena v MGL-ju, hkrati pa že nekaj let režiram in igram v Ludi Kući. Nazadnje sem režirala Bračno terapijo, v kateri tudi igram in ki je velik uspeh. Za nami je že 70 ponovitev, vse predstave pa so vedno razprodane," pravi Tanja, ki je z Đurom tako razpeta med Ljubljano in Zagrebom, hkrati še vedno nastopa s svojo predstavo Tako ti je, mala po Sloveniji, skrbi za mamino hišo in mamo ter vzdržuje dom, kjer so doma tudi številne živali. Predvsem pa stremi k življenju povezanim z naravo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice