Magazin > VIP
9319 ogledov

To je Ana Praznik o pokojnem Nejcu Erazmu povedala prvič, zmrazilo vas bo

bepop Žurnal24 main
Kakšna zgodba!

Več kot 21 let je že minilo od tragične vesti o smrti Nejca Erazma, člana skupine Bepop, ki je ravno v tistem času dobila pravi začetni zagon ter se povzpela na sam vrh slovenske glasbene scene. Ravno pred drugo turnejo Popstars se je Nejc smrtno ponesrečil med vožnjo z motorjem in za seboj pustil globoko praznino, tako v glasbi kot tudi v srcih mnogih, ki so ga imeli radi.

Voditeljica in pevka Ana Praznik, ki je še danes del skupine Bepop, le da se sedaj imenuje Bepop Ladies, pa je te dni evropski poslanki Ireni Jovevi v Tik Tok instervjuju med drugim razkrila, kaj se je skupini dogajalo pol leta po Nejčevi smrti. "Takrat, ko je Nejc umrl, je ... Kadarkoli smo se mi štirje dobili, kjerkoli je to bilo, ali je bilo to zunaj ali je bilo to notri v kakšni dvorani, na kakšnih plesnih treningih, vedno je priletela čebela. Vedno je priletela čebela. In to je bilo na koncu že tako, da smo mi bili: Kaj pa ta čebela tukaj dela? V kleti, nekje brez oken, ko smo imeli trening in smo se samo spogledali in si rekli OK, Nejc, razumemo. Približno pol leta se je ta čebela neprestano prikazovala, kjerkoli smo mi bili skupaj. Malo je bilo na trenutke strašljivo, ampak hkrati pomirjujoče, veš," je razkrila. 

@ijoveva Vse smo bile malo v Nejca. 💔 #ZJovevoNaTI @Ana Praznik #fypslovenija ♬ original sound - Irena Joveva

Bepop Ladies so se Nejcu leta 2022, ob 20. obletnici njegove smrti, poklonile s tem, kar mu je bilo še posebej pri srcu, z glasbo. Na svojih spletnih kanalih so takrat namreč objavile priredbo pesmi in videa Moje sonce, ki so jo posnele z Nejčevo sestro Evo Erazem, ki je bila takrat stara točno toliko, kot je bil Nejc, ko je bil izbran v skupino. 

Žal je kruta usoda posegla vmes in preprečila, da bi se Nejc in Eva, ki bo novembra dopolnila 20 let, kadarkoli spoznala, saj se je Eva rodila šele dve leti po Nejčevi smrti. Nejca se lahko Eva spominja po posnetkih ter pripovedovanjih bližnjih, ki še zdaj o Nejcu radi spregovorijo, pa čeprav včasih s težkim srcem zaradi žalosti, ki jo je zapustila prerana smrt tega simpatičnega fanta, ki je takrat komaj dodobra stopil na svojo življenjsko pot.

Bepop Ladies | Avtor: Promocijski material Promocijski material

Komentarjev 1
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 15:52 27.maj 2024.

    ona in Joveva sta dva trota ne čebeli....

Sorodne novice