Magazin > VIP
11814 ogledov

To je o trenutnem stanju princese Charlene povedal Albert

princesa charlene Profimedia
Monaška princesa se počuti "veliko bolje", pravi princ Albert in dodaja, da naj bi se njegova soproga kmalu vrnila v kneževino.

Mama dvojčkov, ki je dopolnila 44 let, je bila novembra sprejeta v nerazkrito zdravstveno ustanovo izven Monaka, po tem, ko se je po desetih mesecih vrnila iz rodne Južne Afrike. Princ Albert je lokalnemu časopisu Monaco-Matin te dni povedal: "Princesi Charline gre veliko bolje in upam, da se bo zelo kmalu vrnila v kneževino." Prinčev komentar je prvi po treh tednih, nazadnje je princesino okrevanje opisal kot "zadovoljivo in spodbudno“. Kljub temu pa je dodal, da bo v zdravstveni ustanovi ostala še nekaj tednov. 

Albert  še vedno ostaja nejasen glede natančnega vzroka Charleneine bolezni, povedal je le, da trpi zaradi "čustvene in fizične izčrpanosti". Nedavna izjava palače pa omenja še, da Charlene prejema "nadaljnjo zobozdravstveno oskrbo". V njenem domačem kraju so jo maja zdravili zaradi okužbe ušes in grla, to je bilo po posegu sinusnega dviga in kostnih vsadkov, ki ju je opravila kot pripravo na zobne vsadke.

Komentarjev 1
  • Catherine_Hartnett 12:04 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice