Magazin > VIP
36512 ogledov

To je postavni sin Aleksandre Pivec, upravičeno je ponosna nanj!

Aleksandra Pivec Instagram
Povsem odrasel ...

Nekdanja kmetijska ministrica Aleksandra Pivec je na Instagramu objavila velik družinski mejnik. "Zdaj pa greš svojo pot, zdaj pa greš, greš po sanje daleč stran, daleč stran. Pomaham ti z nasmehom, s ponosom v očeh, nočem ti pokazat, da podira se mi svet zdaj, ko greš. Dali smo ti krila, zdaj je čas, da jih razpneš in na njih letiš," je zapisala ob fotografijah, na katerih z družino in prijatelji praznujejo sinov odhod od doma.

Kam odhaja njen sin iz objave ni razvidno, je pa zabavi prisostvoval tudi bivši mož Aleksandre Pivec, Tomaž Pivec, s katerim sta se ločila 2021, a videti je, da sta ob družinskih zadevah še vedno enotna, tudi na fotografijah. Med povabljenci pa je bil tudi zvezdniški gost, to je član legendarne zasedbe Victory Miki Vlahovič, ki je sicer osebni prijatelj bivše ministrice, tokrat pa je poskrbel za glasbeni del zabave. 

Aleksandra je za Žurnal24 povedala, da so prijatelji sinu pripravili zabavo presenečenja, saj odhaja na študij na eno izmed evropskih univerz, sama pa je le pomagala pri organizaciji. Prizna je, da ji je sicer težko, a da sta oba sinova zelo samostojna, zato z njima ni imela veliko skrbi. Tako se bo še naprej posvečala podjetniškim izzivom, ki jih ima s svojim podjetjem, je še razkrila. 

 

Komentarjev 9
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 22:19 23.avgust 2023.

    A ma tut roke namazane z dvokomponentnim lepilom, tko, kot mama? Sprašujem Konkretno za Miha R.

  • atamama 14:37 23.avgust 2023.

    Članek me spominja na neke čase 80 let nazaj, ko so se politiki predstavljali kot ''družinski'' , pa čeprav vemo iz zgodovinskih knjig kakšne roke so imeli. Res pa je, da politika nima prijateljev in žlahte, samo večje ali manjše ...prikaži več skupne interese, kajne?

  • Avatar Zala
    Zala 12:47 23.avgust 2023.

    kaj se gospa mama pripravlja na povratek, da sponzorira predstavitev svojega sina. Ttinska svojat.

Sorodne novice